Setari Cookie-uri

Citate speciale despre dragoste si suflete pereche

Dragostea este un suflet care locuieste separat in doua trupuri

13. Intre sufletele-pereche flacara apare un fenomen interesant. Energiile spirituale sunt intr-un acord atat de perfect si atat de legate unele de altele, incat se formeaza un arc stralucitor de lumina intre aurele lor, un curcubeu de energie ce uneste cele doua suflete.

14. Ca trup, toata lumea e singura, dar ca suflet – niciodata!

15...si cand unul dintre ei isi intalneste jumatatea, adevarata jumatate, indiferent daca este o dragoste din tinerete sau un alt fel de dragoste, perechea va fi pierduta in minunatiile dragostei, ale prieteniei si intimitatii si nu se vor pierde din ochi unul pe celalalt nici macar un moment.

16. Te-am recunoscut instantaneu. Toate vietile noastre petrecute impreuna mi-au trecut fulgerator prin fata ochilor. M-am simtit trasa spre de tine de o forta invincibila


17. Legatura dintre doua suflete este primordiala-mai veche decat insasi lumea

Citește și:

18. Inspira cand inspir si eu. Expira cand expir si eu. Respira impreuna cu mine pentru ca doua inimi care rasufla impreuna devin una singura.

19. Stiam ca el este viitorul meu. Atunci cand nu era langa mine, il cautam cu privirea si prin magie, aparea. Aceasta este iubirea.

20. Sa gasesti pe cineva pe care sa-l iubesti si sa fii iubita la randul tau este un lucru minunat. Dar est cu atat mai bine cand iti gasesti sufletul-pereche.

21. Sa-ti gasesti sufletul pereche e ca si cum ai culege mere dintr-un copac. Toate le vrem pe cele de pe crengile de sus, frumoase si stralucitoare, dar ne multumim cu ce apucam.

22. Daca vrei sa-ti gasesti sufletul-pereche, descopera-ti intai propriul suflet.

23. Nu e nebun mai mare decat cel ce crede in dragoste; nu e nebun mai mare decat cel ce nu crede in dragoste.

24. Din dragoste nu murim. Ne nastem.

25. Iubirea este suprema lege a universului: lege misterioasa care guverneaza si oranduieste totul, de la atomul neinsufletit pana la fiintele rationale: de la ea pleaca si spre ea converg, ca spre un centru de irezistibila atractie, toate gandurile si actiunile noastre.

Citește și:

sursa foto prima pagina: Depositphotos.com

Vizionare placuta


Kudika
26 Martie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.