Setari Cookie-uri

28 Semne ca EL este sufletul tau pereche

Suprematia dragostei umane este uniunea unui singur suflet in doua trupuri

Oamenii sunt impinsi aproape bezmetic de o forta interioara sa-si gaseasca sufletul pereche. Chiar daca in urma cautarii, se aleg cu rani profunde si dureroase, in fiecare salasuieste inca speranta de a-si intalni, intr-o zi, jumatatea.

Cei mai norocosi isi gasesc sufletul pereche mai repede decat s-ar fi asteptat. Tu te numeri printre ei? Afla care sunt semnele ce iti indica dragostea adevarata.

1. Ii poti spune lucruri pe care nu le-ai spus nimanui.

Nu vorbim despre destainuiri facute in conditii bahice cand te ia gura pe dinainte ci despre nevoia de a impartasi cele mai intime substraturi ale fiintei tale.

2. Il lasi sa te vada in momentele de slabiciune

Atunci cand toate iti merg din plin, e usor sa te bucuri de dragoste si de fiori romantici. Insa in acele zile in care toate merg pe dos si iti vine sa plangi de nervi, nu te vei ascunde de cel pe care il iubesti cu adevarat.

Citește și:

sursa foto: shutterstock.com

3. Vrei sa-ti cunoasca parintii

Atunci cand ne simtim mandre cu adevarat de persoane de langa noi, ne place sa ne plimbam peste tot de mana cu ea. Dar testul final vine atunci cand esti dispusa sa-l duci acasa si sa spui: “Mama, EL e!

4. Va respectati reciproc

Niciunul dintre voi nu vrea sa schimbe nimic la celalalt. Va iubiti si va acceptati cu bune si cu rele.

5. Va imaginati un viitor impreuna

Cand erau mici, fetitele exersau pe caiete viitoarea semnatura daca s-ar casatori cu baiatul pe care il plac. In cazul in care ti-ai gasit deja sufeltul pereche, cu siguranta nu mai ai nevoie sa exersezi.

6. Nu va e teama sa aveti opinii diferite

Chiar daca uneori va certati din cauza diferentelor de opinie, reusiti mereu sa ajungeti la un consens fara sa simtiti ca v-ati compromis in vreun fel.

7. Gasiti solutii impreuna

Citește și:

Cei mai multi oameni se lasa despartiti de problemele de care se lovesc in viata. Cei care si-au gasit insa jumatatea, vor gasi putere unul in celalalt si se vor zbate impreuna.

8. Radeti impreuna

Umorul leaga adesea relatii iar atunci cand puteti sa radeti impreuna de nimicuri sau sa aveti glumele voastre secrete pe care nu le intelege nimeni altcineva, este limpede ca sunteti pe drumul cel bun.

9. Esti atrasa de el chiar si dimineata

Nu iti poti tine mainile departe de el. Chiar si atunci cande ciufulit, nebarbaiert si morocanos, ti se pare cel mai sexy barbat care a pasit vreodata pe fata pamantului.

10. Nu exista taceri stanjenitoare

Este penibil atunci cand doi oameni care pretend ca se iubesc descopera intr-o zi ca nu mai au ce sa-si spuna si se trzesc jenati unul fata de celalalt. Sufletele pereche stiu insa ca tacerile celuilalt trebuie respectate asa cum trebuie respectat spatiul personal.

Citește și:

11. Esti libera sa fii tu insati

Pentru perechea ta, nu trebuie sa porti masti si sa pozezi in ceva ce nu esti. Jumatatea ta te va iubi asa cum esti.

12. Nu esti dependenta de el

Chiar daca il iubesti, nu simti nevoia sa fie tot timpul in preajma ta ca si cum ati fi inghitit amandoi o ata. Il iubesti suficient de mult incat sa intelegi nevoia fiecaruia de libertate.

13. Nu esti geloasa

Chiar daca femeile ii mai arunca ocheade, tu stii in mod cert ca el nu are ochi decat pentru tine si nu simti ca ai motive de ingrijorare.

14. Pentru el, esti un om mai bun

Cand doi oameni se iubesc intr-adevar, se incurajeaza tot timpulunul pe altul si se sprijina, traind fiecare success al celuilalt ca si cum ar fi al sau propriu.

Vizionare placuta


Kudika
2 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.