Setari Cookie-uri

15 lucruri sexuale pe care TREBUIE sa le incerci

Sex pe propria raspundere

8. Interpreteaza uneori cateva personaje. Pot fi cele clasice, eleva neascultatoare, asistenta intrata subit in calduri sau cine stie ce alta imagine cliseu din filme porno. De preferat este sa inventezi un personaj doar al tau si sa-ti pui imaginatia la contributie.

9. Sexul in locuri publice

Ok, asta poate sa fie destul de complicat si de compromitator daca nu stii cum sa o faci. Insa poate fi si extrem de incitant. Daca porti o rochie sau o fusta mai lunga, simplifici mult lucrurile. Cea mai evidenta alegere pentru o partida de sex in (aproape) vazul lumii este un cinematograf. Alege un film prost care ruleaza in timpul zilei, atunci cand nu e nimeni.

Pentru orice eventualitate, asezati-va pe locurile din spate. Cand s-a stins lumina, urca-te peste iubitul tau. Daca sunteti mai aventurosi din fire si mai slabi in talie, va puteti strecura intre scaune. Sigur, o sa va murdariti putin dar o sa merite.

Citește și:

10. Sexul in masina

Ti s-a intamplat vreodata sa fii pe drum cu iubitul tau si sa nu mai ai rabdare pana ajungeti la destinatie? Trageti masina pe dreapta, intr-un loc mai izolat. Nu e nevoie sa va dati jos din masina, puteti sa va mutati pur si simplu pe bancheta din spate.

Tot ce va ramane de facut este sa va bucurati de moment si sa va rugati ca organul de ordine (la ce alt organ te gandeai?) sa nu fie prea vigilent in ziua respectiva.

11. Sexul pe plaja

Ziua in amiaza mare, cascadoria asta nu o sa-ti iasa nici macar pe plaja la nudisti. Insa cand se lasa intunericul, nu va poate impiedica nimic. Un mic sfat in avans: oricat de romantic ar parea, nu stati prea aproape de malul marii. Tot nisipul, pietrele si algele aduse de apa s-ar putea sa nu fie tocmai in avantajul avantului vostru erotic. Faceti lucrurile pe rand. Intai va iubiti, apoi va balaciti!

Citește și:

12. De la 50 Shades of Grey citire…

Literatura erotica este noua moda intre rafturile bibliotecarelor. Nu tot ce scrie acolo e sanatos sau de pus in practica. Ceea ce nu inseamna ca nu te poti inspira dintr-un pasaj sau altul.

Lasand la o parte diplomatia, scoate catusele sau macar o franghie mai zdravana si dati cu banul cine sta primul atarnat de maini astfel incat celalalt sa se poata bucura nestingherit de trupul sau. Sau de propriul trup, in fata celui imobilizat.

13. De cate ori te-au deranjat vecinii tai dand gauri in pereti cu bormasina duminica dimineata la ora 7? Da-le tu desteptarea in toiul noptii cu gemetele tale de placere. Pentru ca, nu-i asa, gaurile pot fi astupate!

14. Lasa lumina aprinsa atunci cand faceti sex. Sigur ca pe intuneric, toate cele par romantice si idealizate insa simtul vizual poate fi extrem de incitant atunci cand poti sa vezi exact cum arata trupurile voastre impreuna, unul in celalalt.

Citește și:

15. Poarta ceva indraznet si nu il lasa sa te dezbrace de tot. Pastreaza-ti in picioare o pereche de pantofi cu tocul foarte inalt, un sirag de perle negre in jurul gatului, lenjerie provocatoare. Si ca totul sa culmineze intr-un orgasm exploziv, vezi punctele 4 si 14.

Vizionare placuta


Kudika
26 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.