Setari Cookie-uri

De cand este sexul obligatoriu?

Trist dar adevarat: femeile fac sex si din datorie

In urma studiilor facute, cercetatorii (probabil britanici pentru ca ei fac studii despre orice cu orice pret) au ajuns la concluzia ca oamenii fac sex in cel mai bun caz de doua ori pe saptamana. Si nu intotdeauna de placere ci pentru ca trebuie.

Femeile si barbatii au libidouri diferite si se sincronizeaza rareori. Sa luam in calcul cuplurile stabile, nu cele nou formate care nu-si pot tine mainile departe unul de celalalt si executa sex de placere de doua ori pe ora.

O parte dintre femei privesc sexul ca pe o “datorie conjugala”. Cele mai multe dintre ele uita ca sexul inseamna placere dar are si efecte benefice asupra sanatatii. Dar este oare vina exclusiv de partea lor sau si barbatii joaca un rol important in acest cerc?


sursa foto: shutterstock

Cu siguranta da! Atunci cand barbatul traieste cu impresia ca femeia e tonomat pentru sex dotata de la natura cu un buton automat pentru orgasme, e limpede ca doar unul dintre cei doi parteneri se bucura de placerea sexuala.

Citește și:

Obiceiul prost de a sari peste preludiu sau actele sexuale consumate la repezeala intre doua berici sunt modalitatile cele mai sigure de a omori cheful de sex pentru orice femeie.

Atunci cand accepta avansurile partenerilor fara sa simta dorinta la randul lor, femeile o fac doar pentru a evita conflictele in cuplu. Daca isi resping partenerul, acesta nu pricepe pe deplin de ce doamna nu are chef de deschilotare la comanda si incepe sa-si puna tot felul de intrebari. In loc sa se intrebe ce face el gresit, se intreaba daca nu cumva poseda o pereche mandra de coarne sau “i-o fi venit ciclul si are iar nervi”.

Un alt motiv pentru care femeile fac sex “in gol” este teama de a nu fi inselate. La o adica, daca ea nu vrea, femei pe lume sunt destule, ba inca si dornice de tavaleli extraconjugale si chiar mai des de doua ori pe saptamana.

Citește și:

Traind astfel sub amenintarea constanta a amantei, sotia purcede deci la datoria conjugala cu acelasi spor si chef cu care purcede la frecat tigai arse. Dintr-o modalitate de a oferi si primi placere, actul sexual se transforma in corvoada.

Desi nu este fortata fizic in niciun fel, femeia se simte totusi obligata sa se supuna. Cele mai multe se consoleaza la gandul ca mai mult de 10 minute nu dureaza, te speli si-ti trece. Dar vorba poetului, stiti cum se cheama amorul cu de-a sila?

Casatoriile nu se destrama din lipsa orgasmului feminin dar nici fericire rupta din Rai nu se cheama ca este. Solutiile pentru combaterea casniciilor anorgasmice sunt destule si nu necesita studii academice pentru a fi puse in practica.

Dar cum sa impaci plafonarea feminina cunoscuta si sub numele de lasa- ca- merge-si-asa cu orgoliul masculului respins? Calea cea mai simpla este comunicarea si deschiderea catre nevoile ambilor parteneri.

Citește și:

Femeile trebuie sa invete sa spuna clar ce isi doresc, sa se impace cu idea ca sexul este natural, normal, deloc murdar sau pacatos iar dorintele sexuale nu incalca nicio norma morala. Daca ar fi fost asa, ne-am fi inmultit aseptic pe cale stiintifica unde ovul+spermatozoid= LOVE in eprubeta.

Pe de cealalta parte, domnii trebuie sa invete un cuvant magic. Spuneti, va rog, dupa mine: pre-lu-diu! Trebuie sa-si incurajeze partenerele, sa le stimuleze, sa le tachineze si sa le lase sa preia controlul asupra partidelor de sex.

La orgasm inainte, "preludiati"!

sursa foto prima pagina: shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
26 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.