Setari Cookie-uri

Ce nu stiu barbatii?

Cine are ochi de vazut, sa vada, cine are urechi de auzit, sa auda!

21. ca femeile nu platesc jumatate din nota de plata de la restaurant, nu platesc taxiul pana acasa si nu iti imprumuta bani pentru a-i cumpara cadou. si daca o face, e prima si ultima oara!

22. ca o femeie nu este lasata sa plece singura la ore tarzii in noapte.

23. ca o femeie nu accepta explicatii de 2 bani: "Nu am bani sa te duc la hotel, daca vrei la mine sau la tine acasa ok, altfel...."! si daca o face e pentru a vedea cat de barbat esti. iar cand a vazut, esti bun de facut cale-ntoarsa data viitoare!

24. ca o femeie iti poate spala farfuria din care ai mancat, dar niciodata urmele si amprentele lasate de cealalta pe sufletul ei.

25. ca o femeie nu te intelege atunci cand ii spui: "Eu nu imi permit sa te sun din Filipine, pentru ca este foarte scump!" cata vreme esti cu o alta acolo!

26. ca o femeie (adevarata) nu are nevoie de back-up-uri. Renunta la un barbat atunci cand o raneste, nu atunci cand si-a gasit inlocuitor.

Citește și:

27. ca o femeie nu iti numara tie orgasmele. le numara pe ale ei, si daca adunate au iesit 0, e cazul sa te intrebi daca nu cumva te crezi prea potent si ca e de ajuns sa faci 100 de piruete in pat si ca asta e de ajuns sa o faci sa te doreasca o viata!

28. ca o femeie nu asteapta telefoanele tale 2 zile, timp in care tu le respingi pe ale ei, pe motiv ca esti cu cealalta, si trebuie sa fie rabdatoare, intelegatoare si matura!

29. ca o femeie stie valoarea primaverii, a zapezii si a ploii, nu a femeilor din messenger-ul tau.

30. ca o femeie vrea sa sarute buzele barbatului care ii devoreaza trupul, nu “delicatesele” celorlalte femei din viata lui.

31. ca o femeie vrea cuibul ei, copilul ei, BARBATUL ei, nu RAMASITELE aruncate de cealalta femeie din viata ta!

32. ca o femeie adevarata pleaca intr-o zi pentru ca toate cate ai citit pana acum tie ti s-au parut mofturi, copilarii, prostii si nimicuri.

Citește și:

33. ca pe o femeie adevarata o vei vedea de mana cu EA, in pat cu EA, dupa despartirea de tine, pana cand va aparea cel care ii va dovedi ca barbatia nu consta in marimea penisului, durata actului sexual lipsit de preludiu sau numarul zerourilor de pe card. ci consta in RESPECT!

articol scris de Monica Berceanu

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
29 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.