Setari Cookie-uri

Exista sex dupa sentimente?

Despre sexul fara atasament emotional sau pledoarie la pielea goala

Daca pentru ei e suficienta o pereche de picioare pana-n gat si doi sani pe jumate dezgoliti, n-am auzit in veci o femeie sa se incinga si sa-i vina sa zgaltaie patul doar la vederea unui fund bombat de flacau tanar si vanjos. Cum nici nu o iau pandaliile imperecherii pe apucate atunci cad suna instalatorul la usa, asa cum vedem in filmele porno.

Pana si post-sex, cele mai multe dintre femei se asteapta macar la o imbratisare tandra si-un pupat, cat ar fi el de vlaguit. Daca domnul se intoarce pe-o parte si se pune vartos pe sforait imediat dupa ce si-a incheiat socotelile cu dumneata, atunci felicitari, doamna, aveti un nesimtit! Sa va traiasca si sa se bucure altele de asa podoaba!

Unele femei inteleg emanciparea ca fiind libertinaj sexual si insira parteneri dupa parteneri in numele eliberarii de asupritor, cu o logica imposibil de urmat si inteles.

Citește și:

Este probabil, una dintre cele mai mari greseli pe care le poate face o femeie. In loc de emancipare, de fapt capata caracterul obiectului de unica folosinta sexuala, spre stupefactia ei oglindita in privirea saraca cu duhul de dupa contact.

Adica atunci cand domnul, isi scutura…palaria si pleaca far’ sa zica macar un saru’ mana, doamna.

Cel mai trist caz de sex fara sentimente se desfasoara in cuplurile care raman impreuna din obisnuita. Atunci cand sentimentele se pierd pe drum dar cei doi se incapataneaza sa ramana atarnati unul de altul din varii motive: ce-o sa zica lumea, ce-o sa zica mama, nu vor sau nu pot sa se desprinda de o relatie nociva.

Sexul devine o corvoada si o datorie, executat mai rar decat eclipsele de luna si alimentat de teama amantei sau a amantului.

La polul opus, sunt relatiile bazate exclusiv pe sex. Se vad, se plac, se stiti-voi-ce, ocazional. Dar cat de solide sunt aceste relatii si ce se intampla cand si daca apar sentimentele?

Citește și:

Dar ce te faci cand unul dintre cei doi partenerei s-ar putea sa vrea mai mult de atat fara sa aiba curajul sa ceara? Acesta este momentul cand un astfel de relatie nu mai este sanatoasa pentru cel putin unul dintre ei.

O sa planga noaptea in pumni si o sa-si jure ca o sa-si faca curaj si o sa ceara mai mult decat tavaleli prietenesti dar cand ajunge in fata faptului implinit, bate in retragere si spre deschilotarea semiautomata.

Sa fie oare sexul complet conectat la sentimente sau sunt doua experiente care pot fi traite separat cu organe diferite?

sursa foto prima pagina: shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
10 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.