Setari Cookie-uri

Orgasme zilnice: Pozitii HOT pentru o saptamana!

Ai o saptamana la dispozitie pentru a incerca o pozitie sexuala noua!

Oricat de tare ti-ai iubi jumatatea, uneori in cuplu intervine rutina. Asta omoara pasiunea cu mai mult spor decat chiloteii cu gaura-n genunchi. Prin urmare, daca aveai nevoie de un sfat pentru a-ti pipera viata sexuala, iata-l! Propune-i prietenului tau un maraton sexual de o saptamana. In fiecare seara incercati impreuna cate o pozitie sexuala noua.

Luni: Curea de sustinere

Pentru aceasta pozitie, tu trebuie sa stai cu fundul pe un dulap sau chiar pe masa iar el sta asezat intre picioarele tale. Pentru un maxim de senzatie, urca-ti picioarele pe umerii lui si trece o curea prin spatele lui, ca si cum l-ai tine de hat! In acest fel, tu vei avea un punct bun de sustinere si ii vei putea controla intensitatea miscarilor.

foto shutterstock cuplu sexy

Marti: Nirvana

Aceasta este o pozitie clasica insa iti poate garanta un orgasm exploziv. Prin urmare, tu trebuie sa stai intinsa pe spate si cu picioarele intinse, apropiate.

Citește și:

Cu mainile te poti tine de tablia patului. El se aseaza peste tine si te penetreaza pe deasupra, tinandu-si coapsele de-o parte si de cealalta a picioarelor tale. Faptul ca tu iti tii picioarele stranse creste presiune si intensifica senzatia de penetrare. In plus, ofera o stimulare naturala a clitorisului.

Miercuri: Bucla

Tu te asezi pe lateral cu genunchii stransi la piept iar iubitul tau te cuprinde pe la spate si isi muleaza corpul dupa al tau intr-o postura asemanatoare. Penetrarea este relativ usoara din aceasta pozitie iar iubitul tau se poate juca cu sanii tai.

Tu iti poti stimula clitorisul sau il poti lasa pe el sa o faca pentru tine.
Pozitia este ideala si pentru femeile insarcinate doar ca acestea nu trebuie sa-si ridice prea mult genunchii spre piept.

Vizionare placuta


Kudika
14 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.