Setari Cookie-uri

15 lucruri pe care le uram la barbati

Cele mai proaste obiceiuri masculine

8. Certurile pe tema celei mai bune prietene. Daca nici tu nu comentezi nimic despre prietenul lui cu apucaturi porcine, sforaieli sonore si glume mai proaste ca un sifon trezit, el de ce trebuie sa vorbeasca urat despre cea mai buna prietena a ta?

Si mai ales, mai ales atunci cand ii pune la indoiala cinstea si onoarea. Serios, contor avem doar la lumina!

9. Pozele din club cu animatoarele. Ok, toata lumea stie ca sunt acolo, le-am vazut cat sunt de frumoase si cat de tari sunt silicoanele lor ca nu se misca nici la dreapta, nici la stanga de zici ca sunt lipite cu superglue. Daca tot saliveaza la un poponet tanar de dansatoare, macar sa nu aduca dovezi acasa. Sau pe siteurile de socializare.

10. Glumele proaste despre menstruatie. Atunci cand vine perioada aceea a lunii, ei traiesc cu proasta impresia ca ne transformam ca varcolacii sub clar de luna.

Citește și:

Ceea ce nu se intreaba niciodata este daca nu cumva sursa frustrarilor noastre nu sunt nenorocitele de crampe menstruale sau glumele lor proaste despre “Marea Rosie”, “rudele de la Rosiori” sau mai stiu eu ce alt nume de cod au pentru menstruatie.

11. Si apropos de asta. Atunci cand se ciupesc oleaca la deget, ii apuca vreo migrena sau fac rosu in gat, tu trebuie sa-l bibilesti ca pe soldatul venit de pe front. Doamne fereste sa spui ca te chinuie crampele menstruale. Se uita la tine la o mata lesinata dupa atentie si zambeste in coltul gurii, vezi Doamne, ce fiinte fragile suntem noi fetele.

12. Ingamfarea tipic, dar absolut tipic masculina! Vrea sa creada ca este zeul sexului, ca toti ceilalti inaintea lui au fost niste pampalai, el este darul lui ‘mniezeu pe pamant pentru dame iar tu esti cea mai norocoasa dintre ele! VAX!

Citește și:

13. Spatele paros. Stim ca asta nu se incadreaza in definitia “obiceiului” dar serios, barbatii in aceasta situatie trebuie sa faca ceva cu asta. Daca noi trebuie sa fim netede ca in palma, de ce nu ar fi valabil si pentru ei acest lucru? Bine, nu tine nimeni neaparat sa dea jos toata blanita de peste tot dar macar prin locurile esentiale sa defriseze.

14. Barbatii care vor doar sex de la o femeie. In popor circula si reversul misogin al medaliei care spune ca nu toti barbatii vor doar sex dar sunt femei care doar asta au de oferit. De fapt, asta spune mai multe despre barbatul in cauza decat despre femeia pe care si-a propus sa o utilizeze ca pe vagin de unica folosinta.

15. Acel moment al relatiei in care crede ca daca il iubesti, tu esti un lucru sigur in viata lui si el poate sa faca ce pofteste orgoliul sau! Ba pardon, garantia nu se returneaza! Intr-o relatie, de fapt, mai ales intr-o relatie, nimic nu este pe meritate si din aer liber. Pentru toate privilegiile obtinute trebuie sa muncesti si sa le meriti.

Citește și:

sursa foto prima pagina shutterstock barbat surprins

Vizionare placuta


Kudika
10 Iulie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.