Setari Cookie-uri

Barbatii pe care trebuie sa-i eviti pe Facebook

Profil de stalker sau profil de Facebook? Socializam, dar cu masura!

2. Narcisistul

Este baiatul tatuat pe piept, epilat mai bine decat tine, cu abonament la sala si solar dar care pune citate adanci la pozele in care-si incordeaza brandul. Este “pitiponcul” de oras.

Se imbraca in ceea ce el crede ca e “fashion”: maiou negru sa se vada tatuajele, pantaloni cu turul lasat (ca doar suntem fratziweari cu Velea), adidasi albi.

Incearca sa imite stilul artistilor autohtoni si uneori, pe profilul lui vezi cate o poza cu vreun cantaret care este bineinteles “fratele meu, Cutarescu”. Dar visul oricarui narcisist de Facebook este sa-si priveasca idolul in ochi. Pe Mircea Badea, fratziweari si surioare!

3. Comentacul de meserie

Omul este este peste tot, pe toate site-urile si comenteaza la toate postarile. Se pricepe la toate dar in special la politica, fotbal si femei. Stie tot ce misca si inevitabil are o parere despre orice. Asta nu ar fi un lucru rau dar parerile sale, proaste, nefondate si argumente, trebuie luate ca proverb demne de transmis urmasilor.

Citește și:

In cazul in care este contrazis, se va lansa intr-o tirade de jigniri, poale puse-n cap si scuipati virtuali. Are de regula pe langa el, o ceata de junior comentaci care il sustin si ii aplauda toate ineptiile.

Uneori comentacul are si un blog, apendice al profilului de Facebook unde continua sa-si dea cu parerea si sa se simta filozof la el in ograda.

4. Romanticul poet ratat

De felul sau, este un om foarte trist, foarte singur si foare pessimist. Nu stie sa isi puna in valoare calitatile si incearca sa atraga atentia cu “suferintele” sale.

Ritualul sau de imperechere consta in poze cu trandafiri, cruci, bebelusi si animalute. Isi schimba statusul cel putin o data pe zi pentru ca simte nevoia sa afle toata lumea ca e singur, singurel, nimeni nu iubeste un suflet de vioara ca a lui apoi urca o melodie de jale de-a lui Salam.

Cocheteaza uneori cu arta poetica si face versuri albe pricepute doar de el sau isi innoada cuvintele cu rima de manele. Femeile sunt toate “printzes-o”, “frumoas-o si cere id-ul de mess tuturor. Sigur, nu este direct. Te poate intreba de exemplu daca vrei sa va cunoasteti mai bine sau iti lasa numarul lui de telefon fara sa fii nevoita tu sa il ceri.

Citește și:

O alta subcategorie este romanticul poet ratat batran. Il recunosti simplu. Nu are poza de profil cu el si in loc de id, iti cere ASL. Apoi te roaga politicos. PLS.

sursa foto prima pagina shutterstock cuplu cu laptopuri

Vizionare placuta


Kudika
7 August 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.