Setari Cookie-uri

10 sfaturi sexuale de pe vremea lu' mam-mare!

Vremurile se schimba si moravurile cu ele

Fiecare generatie de tineri crede ca a revolutionat sexul iar inaintasii lor s-au nascut batrani, pudici si dezaproband tot. Ca fapt divers, unul dintre primele vibratoare a aparut in 1734 iar masturbarea era considerata tratament pentru isterie, pe atunci boala tipic feminina.

Moravurile, ce-i drept, s-au schimbat iar acum ne permitem sa facem haz de necaz.

Educatia sexuala, daca se poate chema asa, era facuta in familie sau prin carti speciale cu desene complicate, greu de inteles, provocatoare, vorba artistului, de frigiditate timpurie.

Cateva reguli “de aur” existau pentru sexul intre soti, singura forma de exprimare sexuala acceptata.

Nu existau discutii despre pozitii contorsioniste, de placere nici nu putea fi vorba iar impreunarea era considerata datoria femeii catre sot, societate si biserica iar unicul scop era producerea de pui.

Citește și:

Carevasazica, mam-mare, mamitica si tanti Mita au ramas repetente la capitolul orgasm.

1. Ucide, Marie, lumanarea!

Singurul sex decent trebuia executat pe intuneric. Nu pentru ca era romantismul mare si dragostea aprinsa lumina suficient, ci pentru ca asa era decent. Pe de cealalta parte, macar faceau economie la lumanari si ulei de lampa.

2. Prin budigai

Tot la capitolul decenta, oamenii credeau ca nu trebuie sa iti dai hainele jos ca sa iti faci datoria fata de partener.

Barbatul ii sumetea poalele de la camasa de noapte a nevestei, omul tragea oleaca de braul nadragilor, gafaia deasupra femeii doua minute, apoi se intorceau spate-n spate frateste si noapte-buna!

3. Fara uf si fara oh!

In acceptiunea acelor timpuri, actul sexual nu trebuia sa ii provoace nicio placere femeii decente, cununata la biserica. Gafaieleile erotice erau de datoria muierilor de tractir. Sotia educata trebuia sa suporte in tacere poticnelile sexuale ale barbatului ei si sa nu deschida gurita nici cat sa spuna au, carcelu’!

Citește și:

4. Sex cu portia

Aceasta era considerata o metoda sigura pentru a-ti tine barbatul in patul conjugal. Da-i cu portia sa nu se plictiseasca. Dar daca omul are porniri prea dese si femeia trebuia sa-i fie supusa barbatului in toate cele, era sfatuita fie sa apeleze la scuza cu “problema feminina”, fie sa stranga din dinti si sa se spele ca-i trece!

Nu stiu sigur cat de bine functiona scuza cu menstruatia. Oare barbatii de pe timpuri numarau de cate ori avea nevestele ciclu pe luna?

sursa foto shutterstock portret vintage de femeie

Vizionare placuta


Kudika
30 August 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.