Setari Cookie-uri

Diferenta dintre orgasmul vaginal si cel clitoridian

Acesta este unul dintre putinele mele articole in care discut despre o fantasmagorie ce poate fi usor depistata inca din titlu: nu exista o asemenea diferenta!

Orgasmul vaginal este inconjurat de mister cu atat mai mult cu cat existenta sa a fost pusa sub semnul intrebarii mult timp. Este intr-adevar mai greu de obtinut, iar tensiunea sexuala acumulata cand esti pe drum poate contribui la senzatii mai puternice. Mergand pe principiul: nimic nu se pierde, totul se consuma, deducem ca tensiunea sexuala mare conduce la eliberare mare de energie.

Masurarea orgasmului

Nu am vazut pe nimeni care sa pastreze o fisa de control in care sa monitorizeze activitatea fiecaruia dintre punctele usor excitabile. Putem masura orgasmele in functie de intensitate sau durata, dar nu putem trasa o linie de demarcatie intre orgasmul vaginal si cel clitoridian. Aceasta diferentiere este una pur formala si nu are corespondent in realitate. Clitorisul se prelungeste in interiorul vaginului, imbratisandu-l, asa ca nici macar nu putem vorbi de doua zone perfect izolate. Cel mai adesea, avem orgasme combinate (din fericire).

Detalii, detalii...

Consider ca este cazul sa nu ne mai pierdem in detalii, ci sa simtim pur si simplu.

Un articol de Andra Micu
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Mai 2006
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.