Setari Cookie-uri

Replica EI: 19 Sfaturi cheie despre cum SA NU il pierzi pe barbatul vietii tale

Mai multe femei isi impartasesc propriile lectii de viata, lucruri pe care ele considera ca ar fi trebuit sa le faca intr-un mariaj /in relatia cu barbatul pe care il iubesc pentru a evita divortul /despartirea.

Sursa: Garbo.ro

In urma cu ceva timp publicam sfaturile despre casatorie ale lui Gerald Rogers, un barbat divortat dupa 16 ani de casnicie. Sunt sfaturi pe care ar fi vrut sa le primeasca in timpul casniciei sale si pe care le-a inteles experimentand durerea pierderii femeii vietii sale. Ca o replica la aceste sfaturi, au venit si sfaturile femeilor care au trecut printr-un divort. Pe blogul lui James Russell Lingerfelt , mai multe femei isi impartasesc propriile lectii de viata, lucruri pe care ele considera ca ar fi trebuit sa le faca intr-un mariaj. Aceste lectii sunt impartasite sub forma unui articol deschis, colectiv, rezultat prin puterea colaborarii.

Prima care deschide topicul acestei liste este Wendy. Sunt multi care au apreciat aceste sfaturi, considerandu-le minunate atata timp cat sunt insotite de reciprocitate. Altii au considerat aceste sugestii de “buna purtare” intr-o casnicie ca fiind usor perimate, desprinse parca dintr-un "Ghid al sotiei bune' din anii ‘50 in care se promova imaginea sotiei perfecte, dispuse sa faca orice pentru a fi pe placul sotului sau. Voi cum vi se par? Ce sfaturi ati da la randul vostru legate de felul in care ar trebui o femeie sa se comporte fata de sotul sau intr-o casnicie? Ce sfaturi ati oferi pentru ca aceasta casnicie sa fie una fericita si sanatoasa, in care ambii parteneri sa se simta impliniti si iubiti?

Citește și:

19 Sfaturi despre casatorie venind de la femei

Sfaturi via jamesrusselllingerfelt.wordpress.com

1. Ofera-i sotului tau spatiu. Are nevoie de perioade pentru a-si gasi noul eu (ne schimbam in mod constant) inainte sa poata oferi din el insusi.” (de la Wendy) cuplu fericit

2. Fii vulnerabila. Nu-ti fie teama sa iti impartasesti fricile si sentimentele. Barbatii au tendinta de a sti cand ascundem lucruri de ei. Si stiu cand suntem transparente. Si, nu as putea accentua mai mult acest lucru: recunoaste-ti greselile. Spune ca iti pare rau cand stii ca ai gresit. (de la Wendy)

3. Permite-i sotului tau sa te iubeasca in felul lui in loc sa-i compari felul in care isi exprima dragostea cu propriile idealuri. Daca tot continui sa compari, ai putea sa ratezi cele mai frumoase momente de tandrete. (Jennifer)

4. Gaseste hobbyuri, obiective si visuri comune,. De asemenea, gasiti un teren comun in credinta voastra. Niciodata sa nu incetati sa cresteti impreuna. Radeti mult. Indragostiti-va iar si iar si iar. ( de la Wendy)

Citește și:

5. Niciodata sa nu subestimati puterea de a va atinge pur si simplu unul pe celalalt. Cateodata poate spune ceea ce cuvintele nu pot spune. (de la Sarah)

6. Iarta. Nu lasa ca trecutul sa va tina captivi (pe tine sau pe sotul tau). (de la Wendy)

7. Permite-i sotului tau sa fie pur si simplu. Fii o mangaiere, fii un spirit generos si bun atunci cand vremurile o cer. (de la Wendy)

8. Niciodata nu vorbi despre alti barbati, chiar daca sunt fictionali sau actori de film, chiar daca ii spui “tu esti mult mai sexy decat acel barbat”. Cei mai multi barbati cred ca sunt, iar acest lucru o sa-i intimideze. (de la Caroline)

9. Niciodata nu citi pe internet sfaturi provenind de la straini. Probabil ca nu te cunosc, probabil ca te vor determina sa faci lucruri stupide care nu sunt aplicabile sau potrivite in casnicia ta. (de la Caroline)

Foto int: Cuplu fericit via Shutterstock

Citește și:

Foto homepage: Cuplu fericit via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
20 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.