Setari Cookie-uri

5 locuri in care poti face sex in public

Fa sex in locuri publice fara sa fii prinsa!

Stim ca nu e politicos si nu este chiar cea mai mare dovada de spirit civic sa faci sex in locuri publice. Dar atat timp cat nu da nimeni cu ochii de tine atunci cand esti in focul pasiunii, nu faci rau nimanui, nu? Si nici nu esti nevoita sa iti dai jos toate hainele. Iata deci numaratoarea cu (cel putin) 5 locuri in care poti face sex in public.

1. La cinematograf

E intuneric bezna, galagie si nu o sa bage nimeni de seama ca s-au eliberat subit doua scaune. Pentru a evita totusi situatiile neplacute, nu te duce la filmele blockbuster pentru ca salile sunt pline. Sau ma rog, daca vrei sa-ti arunci un ochi la actiune si unul la vorba-ceea, mergi la film in timpul zilei, sau chiar la prima difuzare de la ora 11.00.

Cu siguranta nu vor fi prea multi curiosi care sa se intrebe de ce se rostogolesc umbrele alea doua pe podea ca serpii in iarba.

In orice caz, daca vrei sa te incingi la film, ai cel putin doua optiuni la indemnana. Daca nu mai e nimeni in sala, te poti urca pur si simplu in poala partenerului tau insa ar fi indicat sa poti o fusta sau o rochie.
O alta varianta ar fi, asa cum am zis, pe podea, daca nu te deranjeaza sa-ti murdaresti hainele de praf.

Citește și:

sarut in cuplu

foto shutterstock sarut in cuplu

2. Intr-un amfiteatru sau o sala de clasa goala

Ar fi indicat in acest caz sa fii studenta la facultatea in cauza. Pentru orice eventualitate, daca intra cineva peste voi si te ia la bani marunti, ai o justificare.

Metoda este foarte simpla. Iti arunci un ochi pe orar si vezi ce clase sunt disponibile. Daca te gandeai sa iti pui in practica fantezia cu studentul nabadaios si doamna profesoara care trebuie sa il pedepseasca, asta este un prilej foarte bun si beneficiezi si de decorul necesar.

Vizionare placuta


Kudika
24 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.