Setari Cookie-uri

Singura de Ziua Indragostitilor? Sarbatoreste-te pe tine!

8 sfaturi pentru a-ti face singura o Valentine's Day de neuitat

4. Organizeaza o seara cu fetele

Daca ai o prietena sau doua care nu tin sa petreaca Sfantul Valentin intr-o mare de dulcegarii kitchoase, organizati o seara ca intre fete. De preferat ar fi sa iesiti in oras si sa va distrati. Mergi intr-un local cu muzica live si dansati impreuna pana in zori.

5. Citeste o carte!

Da drumul la muzica in surdina, pune-ti un pahar de vin sau orice alta bautura iti face placere – merge si ciocolata calda- apoi scoate din biblioteca acea carte pe care ai vrut sa o citesti dintotdeauna dar pentru care nu ai avut timp.

6. Rasfat la tine acasa

In filmele de la Hollywood, divele nu fac niciodata un dus rapid apoi sar in metrou ca sa ajunga la birou. Umple-ti cada cu spuma, aprinde lumanari parfumate, eventual ia carte si bautura dupa tine si bucura-te de mangaierile apei calde si de aroma delicata a spumantului tau preferat.

Citește și:

7. Fa un maraton de filme sau seriale

Cu siguranta nu ai vazut toate filmele din top 250 de pe IMDb. Ei bine, astazi este o zi minunata pentru a-ti face o lista cu acestea si sa vizionezi in intimitatea casei tot ce ai ratat in cinematograf. La fel de bine poti face o seara-maraton cu unul dintre serialele tale preferate.

8. Experimenteaza in bucatarie

Nu trebuie sa fii masterchef ca sa iti faci de cap in bucatarie. Incearca o reteta noua si adauga ingrediente din imaginatia ta, adaptandu-le gusturilor tale.

foto prima pagina shutterstock femeie cu inimioara

Vizionare placuta


Kudika
11 Februarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.