Setari Cookie-uri

Sex oral din toate partile: Top 5 pozitii

Vrei sa ajungi la orgasm prin sex oral? Iata cum!

Pentru sexul-sex, cu penetrare, exista o sumedenie de pozitii care sunt relativ usor de pus in practica. Ba-i crucis, ba-i curmezis, ai de unde alege. Majoritatea oamenilor nu sunt la fel de dispusi sa incerce sexul oral din diferite pozitii. De fapt, o buna parte dintre oameni nu sunt dispusi sa incerce sexul oral de nicio culoare iar asta-i pana la urma, o chestiune de gust (pardon).

Pentru toti ceilalti mai temerari din fire, iata cele mai bune pozitii pentru sex oral.

1. Cu fata in sus

Roaga-ti iubitul sa stea intins pe spate, comod, sa nu faca vreo intindere tocmai acum. Tu trebuie sa iti asezi genunchii de-o parte si de cealalta a capului sau, chiar pe langa urechi. Tot ce iti mai ramane de facut este sa cobori incet pana cand ajungi suficient de aproape de gura lui. Ar fi indicat sa te poti sprijini de ceva, cum ar fi un perete sau tablia patului.

Citește și:

sursa foto shutterstock femeie cu pantaloni scurti

2. Pozitia 69 pe invers

In varianta clasica, tu stai deasupra lui sau invers, el sta deasupra ta. Ei bine, 69 poate fi facut din lateral. Astfel este mult mai comod si te poti concentra asupra lucrurilor cu adevarat importante. Mai mult de atat, 69 pe lateral iti ofera acces mai larg si la alte zone erogene ale corpului sau.

Citeste pe Kudika.ro

Arta sexului oral: tips & tricks pentru nopti fierbinti

Sex oral: 7 greseli facute de barbati

TOP 5 Cele mai bune scene de sex oral de la Hollywood

Vizionare placuta


Kudika
7 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.