Setari Cookie-uri

Sex oral: 7 greseli facute de barbati

Exista barbati care stapanesc arta sexului oral pana la orgasm. Pentru toti ceilalti, exista ghidul de mai jos

Despre sexul oral se spune ce se spune despre pizza. Oricat de prost ar fi, e oricum destul de bun. Daca “destul de bun” este expresia care te duce pe culmile exatzului, fiecare cu fantezia lui!

Adevarul e ca sexul oral este un subiect tabu despre care barbatii nu prea vorbesc decat daca vor sa se laude in fata prietenilor. Cand vine vorba sa intoarca favoarea, ii ia cu dureri de cap, li se inclesteaza maxilarul si ar spune mai degraba “Aaaaaa!” cu limba scoasa la dentist.

Pe de cealalta parte, atunci cand se milostivesc s-o faca, s-ar putea sa nu nimereasca butonasul magic si totul sa se transforme intr-o plictiseala-n doi, de-ti vine mai repede sa te uiti la Neveste disperate decat sa te uiti la el de sus in jos.

In orice caz, sa nu generalizam. Exista domni suficient de experimentati care stiu exact ce presiune, ce suctiune si ce umezeala (pardon). Ceilalti fac foarte des prostioarele de mai jos. barbat

Citește și:

foto shutterstock barbat cu tricou albastru

1. Privirea de supererou

Te saruta tandru pe gat, apoi mai jos intre sani, pe piept si cand ajunge la buric, se uita-n sus la tine cu sprancenele ridicate-n frunte si o privire de om serios care se pregateste sa salveze lumea cu o mana legata la spate. Nu-i sexy, nu-i sexy deloc.

2. Statu-palma, Barba-Cot!

Unii barbati arata foarte sexy, macho si virili cu un inceput de barba. Atunci cand te saruta pe gat, e o senzatie speciala sa se frece usor pe pielea sensibila. Insa cand vine vorba de sex oral, ar fi o idee buna sa o dea jos cu ceva ore inainte. Nu de alta dar zgarie si inteapa.

Si cum nu suntem toate fane Fifty Shades of Grey, ne-ar placea sa nu fim “maltratate” tocmai in acea zona speciala, multumim!

Citeste pe Kudika.ro

20 de greseli pe care femeile le fac in pat

20 de greseli pe care barbatii le fac in pat

Citește și:

10 lucruri penibile despre sex pe care ai fi vrut sa le stii de la altii

Vizionare placuta


Kudika
6 Decembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.