Setari Cookie-uri

20 superstitii care iti vor aduce dragostea

Traditii si ritualuri magice pentru iubire

Ma iubeste, nu ma iubeste, ma iubeste...multe dintre noi au recitat mica incantatie in copilarie in timp ce rupeau candentat petalele de flori. I-am cantat gargaritei si i-am suflat peste aripi sa zboare catre poienile in care urmeaza sa ne casatorim sau am completat intrebari de oracol in speranta baietii care ne-au placut la un moment dat vor vedea si ne vor fura timid si stangaci primul sarut.

Oricum ar fi, peste tot in lume exista astfel de superstitii menita sa atraga dragostea in vietile celor care cred in ele.


foto shutterstock femeie cu margarete

1. Potrivit religiei wiccane, cea mai buna zi pentru a atrage dragostea in viata ta este in a saptea zi dupa Luna Plina.

2. Daca nu mananci tot din farfurie, risti sa ramai nemaritata.

3. Nu lasa pe nimeni sa dea cu matura peste picioarele tale, altfel ajungi fata batrana

4. Uita-te bine pe cer in noaptea de 10 august. Daca vei vedea o stea cazatoare, in aceasta noapte iti vei visa ursitul. Intre noi fie vorba, Pamantul trece in aceasta perioada prin Perseide. Ploaia de meteoriti care poarta uneori si numele de Lacrimile Sfantului Laurentiu este generata de cometa Swift-Tuttle. Statistic vorbind, ai toate sansele din lume sa vezi o stea cazatoare in aceasta noapte.

Citește și:

5. Ia un mar si rasuceste-i codita in timp ce reciti alfabetul. Numele persoanei care te iubeste incepe cu litera la care s-a rupt.

6. Nu incurajam fumatul dar se spune ca daca tigara ta nu se aprinde in totalitate, iubitul tau te insala.

7. Daca ti se agata o panza de paianjen de fata, in acea zi vei primi o veste buna de la persoana iubita.

8. Daca iti pui o ramurica de busuioc sfintit in noaptea de Boboteaza, il vei visa pe barbatul cu care te vei casatori.

9. Pune o tava pe foc la incins iar deasupra ei aseaza cateva boabe de gra. Fiecare dintre acestea reprezinta un barbat care ti-a atras atentia in mod specia si una te va reprezenta pe tine. Daca o boaba de grau va sari in acelasi timp cu cea care iti poarta numele, acela va fi alesul tau.

10. Aprinde o lumanare si picura din ea doi stropi de ceara intr-un bol cu apa curata. Amesteca apoi cu o crenguta de busuioc si daca cele doua bobite se vor lipi, inseamna ca ti-ai gasit ursitul.

Citește și:

11. Coace un colacel obisnuit si dupa ce s-a racit putin, aseaza pe al un catel de usturoi. Pune totul la un loc ferit si cald. Daca usturoiul va incolti, in acest an iti vei gasi marea iubire. Daca nu, inseamna ca mai ai de asteptat.

12. Daca te uiti la ceas la ora 11:11, vei ramane singura dar iti vei gasi ursitul daca se intampla sa te uiti atunci cand arata ora 22:22.

13. Nu pleca niciodata de la o nunta pana nu termini de mancat o felie de tort. Se zice ce aceasta va atrage o parte din norocul proaspatului cuplu casatorit asupra ta si iti vei gasi jumatatea.

14. Daca cineva iti spune ca ai o geana pe obraz si tu ghicesti pe care, ia-o si pune-o in san. Se spune ca il va aduce pe Fat-Frumos.

15. Daca iti saruti iubitul in noaptea de Revelion, fix la miezul noptii, veti ramane impreuna si in anul care urmeaza.

16. In noaptea de 20 ianuarie, ia cateva ace cu gamalie. Scoate unul la intamplare si prinde-l de maneca hainelor in care dormi si iti vei visa ursitul.

Citește și:

17. Ia o pastaie de mazare cruda si leaga-o cu ata alba de tocul usii. Daca primul barbat care iti intra in casa pe sub ea este un membru al familie, nu iti vei intalni jumatatea in acel an.

Superstitii de dragoste in noaptea de Sfantul Andrei

18. Ia o verigheta sfintita de preot si arunca-o intr-o ulcica de lut cu apa neinceputa. In lichidul tulburat vei putea zari chipul viitorului tau sot.

19. Pune doua oglinzi fata in fata iar tu aseaza-te goala intre ele, cu cate o lumanare in fiecare mana apoi uita-te cu atentie la oglinda din fata ta. Se spune ca in cea din spate vei vedea reflectate nu doar chipul celui care iti este menit ci si franturi din viata voastra impreuna.

20. Cu buricele degetelor de la mana dreapta ia un pic de faina apoi sare in aceeasi cantitate. Fa din ele o mica turta pe care trebuie sa o mananci in aceasta noapte inainte de culcare. Se crede ca in vis, vei vedea un barbat care iti aduce o cana de apa iar acela va fi sotul tau.

Citește și:

foto prima pagina shutterstock femeie cu pisica neagra

Vizionare placuta


Kudika
11 Noiembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.