Setari Cookie-uri

7 pozitii de sex detestate de barbati

Kama Sutra, misiune imposibila

Teoretic, ar fi greu de crezut ca exista barbati care nu se dau in vant dupa anumite pozitii de sex dar, trebuie sa fim cinstite, asa cum si pentru tine exista lucruri de acest gen care nu iti plac, la fel de bine si domnii au probleme in acest sens.

Cu siguranta posibilitatile in materie de pozitii sexuale sunt aproape nelimitate si este simplu sa ajungeti la un compromis. Pana acolo, sa trecem in revista peripetiile sexuale care ar trebui sa ramana doar in filmele porno.

1. Pozitie de sex in picioare

Depinde foarte mult de unghiul din care privesti problema, la propriu. De regula, sexul in picioare atunci cand femeia este intoarsa cu spatele la partener si se sprijina cu mainile de un perete sau un dulap foarte stabil este o experienta memorabila.

In acelasi timp, sexul de-a-n picioarelea si fata in fata este o pozitie dupa care s-ar da in vant Chuck Norris, sa zicem. Iata si de ce.

Citește și:

Barbatul trebuie sa sustina nu doar greutatea propriului corp ci si pe cea a femeii. In plus, unghiul de penetrare, atunci cand aceasta are loc, este destul de anost. Practic, din aceasta pozitie, el oboseste foarte repede si nici nu ai sanse prea mari sa-ti stimuleze punctul G.

foto shutterstock cuplu senzual

2. Pozitie de sex cu femeia deasupra

Stati sa ne intelegem, nu generalizam. Sunt convinsa ca multi dintre domni adora aceasta pozitie cu un mic amendament. NU il folosi pe post de trambulina. Atunci cand femeia sta deasupra, ea este cea care controleaza ritmul si intensitatea.

Daca exagerezi cu miscarile, nu doar ca devine foarte neplacut pentru el dar risti ca penisul sa alunece din vagin brusc si sa va loviti. Cel mai simplu este sa iti sprijini o parte din greutatea corpului pe picioare iar cealalta o poti sustine daca te intinzi un pic, astfel incat mainile tale sa stea pe pieptul sau umerii lui.

Citește și:

3. Sex oral cu femeia deasupra

Inainte de toate, sa ne oprim un moment si sa multumim tuturor barbatilor care stiu cat de important si de placut poate fi sexul oral pentru o femeie. In cele mai multe dintre cazuri, este calea cea mai scurta catre orgasm. Totusi, atunci cand femeia sta deasupra cu picioarele de-o parte si de alta a capului partenerului, situatia se poate complica.

In primul rand, pentru el e destul de greu sa respire din aceasta pozitie. In al doilea rand, ca sa nu iti incordezi tu foarte tare muschii picioarelor, el trebuie sa isi tina capul ridicat. Crede-ma, este mult mai simplu sa ajungi la orgasm atunci cand niciun dintre voi nu are carcei sau ceafa intepenita.

4. Pozitie de sex cu femeia deasupra, varianta

Americanii ii spun reverse cowgirl. Pe romaneste, tu stai deasupra dar cu spatele la el. Atunci cand e facuta corect, pozitia poate da o experienta incredibila, in primul rand datorita unghiului de penetrare. Totusi, trebuie sa ai foarte multa grija sa nu te lasi pe spate.

Citește și:

Nu toti barbatii au avut norocul lui Terente la capitolul dimensiune si daca faci acest lucru, in cazul unui penis de dimensiuni obisnuite, acesta poate iesi din vagin brusc si cand incerci sa revii la pozitia initiala, ai toate „sansele” din lume sa nu nimeresti si sa va loviti fix in toiul pasiunii.

5. Misionarul

O sa sustin de fiecare data ca aceasta pozitie clasica are rostul ei si poate fi extrem de placuta pentru ambii parteneri. Totusi, chiar daca stai tu deasupra, asta nu inseamna ca trebuie sa faci asta la propriu: sa stai acolo si sa primesti (pardon) atentie.

Chiar daca aproape toata greutatea partenerului tau preseaza asupra ta (ceea ce, intre noi fie vorba, nu-i rau deloc), iti poti misca soldurile si sa gasiti astfel impreuna un ritm potrivit si pentru tine, si pentru el.

6. Pozitii complicate din Kama Sutra

Eu am recomandat intotdeauna cu caldura cele mai complicate pozitii din Kama Sutra. De exemplu, atunci cand vrei sa faci miscare si n-ai chef de sala, ai putea incerca pozitia Lotusul crescut pe coloana placerii cu baza-n curmezis sau, ma rog, orice denumire complicata au aceste pozitii.

Citește și:

In cel mai bun caz, le poti folosi ca sport si nu ca modalitate de a ajunge la orgasm. Este desul de dificil sa te concentrezi cu adevarat la senzatiile care iti fac placere daca te pazesti de vreun carcel si incerci sa iti pastrezi echilibrul in degetele de la picioare si aratatorul mainii stangi.

7. Sex pe podea

Atat timp cat pui pe jos o paturica moale, lucrurile ar trebui sa se desfasoare fara probleme. Altfel, sexul pe podea poate sa fie destul de neplacut atat pentru partener cat si pentru tine. Nu doar ca poti sa aluneci pe covor si sa va loviti te miri pe unde dar, practic judecand, de la frecare poti sa te alegi cu niste rani de toate frumusetea pe spate, pe genunchi sau coate.

foto prima pagina shutterstock cuplu in pat

Vizionare placuta


Kudika
5 Decembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.