Setari Cookie-uri

Singura de sarbatori: Argumente pro si contra

Ce faci cand petreci Sarbatorile de iarna singura?

Raspunsul la aceasta intrebare este bine, faci bine. Sa fii singura de Sarbatori nu este chiar cea mai mare tragedie din lume. Desi psihologii spun ca in aceasta perioada, numarul oamenilor cu depresie creste, asta sa nu spun ca proportional creste si numarul sinuciderilor, n-ai motive sa iti faci griji ca n-ai un partener taman in aceasta perioada.

De altfel, ceva imi spune ca daca femeile singure pot sa functioneze perfect normal si sa fie fericite tot restul anului, de ce n-ar fi la fel si acum?! Bine, trebuie sa recunoastem ca nu e intotdeauna usor, mai ales daca esti inconjurata de cupluri peste care zici ca a dat Cupidon cum miroase un pic a brad.

E normal sa te simti un pic singura si sa iti doresti pe cineva alaturi de tine dar si daca acest lucru nu se intampla, nu s-o face gaura in cer!

Ca sa fim obiective pana la capat, vom parcurge impreuna o lista a avantajelos si dezavanatjelor de a fi singura de Craciun.

Citește și:

1. Pro: Nu trebuie sa te prefaci ca te dai in vant dupa familia partenerului tau sau ca iti place cum se gateste la el acasa. Crede pe cuvant un om care a trecut prin experienta unor sarmale cu scortisoara pe care,de dragul unei relatii, a trebuit sa le inghita. Nemestecate, ce-i drept, dar intentia conteaza. In plus, nici nu trebuie sa iti imparti timpul intre familia ta si familia celeilalte persoane.

Contra: Uneori, propria ta familie te scoate atat de tare din sarite incat de intrebi cum de ai scapat fara traume (prea mari) din copilarie.

2. Pro: Banii care erau meniti pentru cadoul unui partener pot fi investiti intr-un cadou de la tine pentru tine. Rasfata-te cu ceva care iti face placere doar pentru ca poti. Si nici nu trebuie sa iti faci griji ca nu o sa-ti placa darul in care ai pus atat de mult suflet (si bani).

Contra: N-ai cui sa cumperi acel parfum special care iti suceste mintile.

Citește și:

3. Pro: Nu trebuie sa suporti glumele stupide ale grupului de prieteni din care face parte partenerul tau. Am constatat ca, pe masura ce nivelul de alcool din sange creste, se mareste si doza de glume proaste. Poti sa te scutesti linista de asta.

Contra: Nu, aici nu avem niciun argument contra.

4. Pro: Poti sa te duci la orice petrecere care iti trece prin cap, indiferent cat de nebuna ar fi tema acesteia si nu ai de ce sa iti faci griji ca trebuie sa mergi undeva unde nu ti-ar placea sa te duci in alta perioada a anului. In plus, poti sa cunosti oameni noi si, chiar daca nu iti gasesti marea dragoste in club, macar te distrezi pe cinste.

Contra: Automat, la orice petrecere, in jurul tau vor exista cupluri in care partenerii isi vor demonstra afectiunea reciproca prea public. Stii, exista tari care te amendeaza pentru tandreturile duse la extrem in spatiul public.

Citește și:

5. Pro: Poti sa porti orice iti trece prin cap, inclusiv pijamale toata ziua si sa nu iti para rau.

Contra: Ai atatea haine dragute care vin foarte bine pe tine si ti-ar placea sa ai pe cineva care sa te complimenteze. Baietii din coltul blocului nu se pun, ce fac ei e hartuire, nu sunt complimente.

6. Pro: In timpul concediului sau al vacantei de iarna, ai timp suficient sa vezi toate filmele sau serialele pe care le-ai ratat in timpul anului. Fa un maraton cu preferintele tale, stai in motul patului si relaxeaza-te ca sa poti incepe anul in forta.

Contra: Muuuult prea multe povesti de dragoste perfecte in filme.

7. Pro: Nu esti nevoita sa te duci la petrecerea de Craciun de la biroul partenerului tau. A ta este mai mult decat suficienta.

Contra: O sa te intrebe toata lumea de ce ai venit singura, ca si cum e trecut in fisa postului sa ai atasat de mana un partener.

Citește și:

8. Pro: Exista agentii de turism care organizeaza excursii speciale peste granita pentru persoanele singure. Ai ocazia sa vezi o alta tara, cunosti oameni noi si sa iti maresti orizonturile.

Contra: Au si strainii libidinosii lor.

9. Pro: Organizeaza-ti propria petrecere unde sa inviti pe cine vrei tu si doar pe cine vrei tu, fara sa faci compromisuri in ceea ce priveste oamenii care se vor strange la tine in casa. Poate sa fie alaturi de familie, o seara doar intre fete sau prieteni din alt oras pe care nu i-ai mai vazut de multa vreme.

Contra: Trebuie sa faci curat dupa tot dezmatul.

10. Pro: Ai timp sa iti vizitezi toti prietenii si sa recuperati toate intalnirile ratate de peste an.

Contra: Vei fi intrebata cel putin o data ce s-a intamplat cu Icsulica Icsulescu, fostul tau iubit.

sursa gif-uri giphy.com

foto prima pagina shutterstock femeie in gri

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Decembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.