Setari Cookie-uri

Top 5 + 1 cele mai complicate pozitii din Kama Sutra

Kama Sutra - pozitie imposibila

Despre Kama Sutra se vorbeste in lumea occidentala de la sfarsitul secolului al XIX-lea. Se presupune ca Sir Richard Francis Burton ar fi tradus lucrarea in limba engleza iar apoi, de aici, a patruns in spatiul european. Ca fapt divers, Burton a mai tradus si celebra lucrare „1001 de nopti”. In plus, el a ajuns deghizat pana la Mecca.

Netul este plin de sfaturi, pozitii si informatii sexuale inspirate in teorie de Kama Sutra. Multe dintre pozitiile de sex descrise de carte sunt, asa cum vei vedea, imposibil de pus in practica.

1. Pozitie sexuala Impreunarea suspendata

In Kama Sutra, aceasta pozitie este descrisa in felul urmator: barbatul sta in picioare, sprijinit bine de un peret. Partenera lui se va catara pe el si isi va tine coapsele, precum si talpile sprijinite de picioarele partenerului in timp ce se agata cu mainile de gatul lui. El isi va impreuna mainile sub fundul iubitei sale iar ea se va impinge in sus si in jos din picioarele lipite de corpul partenerului.

Citește și:

O pozitie de sex din picioare este si asa suficient de complicata. Daca nu ai 40 de kilograme si abilitati de contorsionista iar iubitul tau nu are proportiile si forta lui Arnold in tinerete, declaram nula aceasta pozitie. In plus, chiar si incercarea de a face sex astfel poate duce la intinderi musculare, in special in zona spatelui sau a picioarelor.

kama sutra

foto shutterstock templu indian

2. Un fel de lotus erotic

Cel putin asa suna din descrierea acestei pozitii. Femeia trebuie sa stea cu spatele usor didicat, sprijinit de perne. Ea trebuie sa isi incruciseze picioarele ca si cum ar sta turceste, apoi sa si le traga spre piept. Barbatul se aseaza in fata ei, cu un picior lungit pe langa corpul partenerei iar cu celalt flexat si sprijinit bine pe podea.

Ca sa pui in practica aceasta pozitie, ai nevoie in primul rand de ceva antrenament la Twister. In al doilea rand, ai nevoie de niste muschi abdominali foarte puternice si, in cele din urma, partenerul tau trebuie sa aiba un penis care sa-l faca de rusine pe Terente.

Citește și:

3. Pozitie sexuala din foarfeca

Daca celelalte doua pozitii de sex ti s-au parut dificile, stai sa vezi ce presupune ce-a de-a treia. Tu stai sprijita de podea CU O SINGURA MANA si cu corpul sustinut de partenerul tau dar in pozitie laterala. E ca si cum ai face planking pe o mana iar partenerul tau te ridica de talie si de unul dintre picioare. Apoi el trebuie sa il incalece pe celalalt si sa te miste din aceasta pozitie.

In primul rand, mie personal, de abia imi iese partea cu plankingul, cu atat mai putin sexul intr-o mana!

4. Pozitie sexuala in cap

Serios, la propriu, in cap. Pentru aceasta pozitie, tu trebuie sa stai in cap si in maini. Presupunand ca intre timp nu-ti rupi gatul si nici nu-ti aluneca vreo mana, partenerul tau te va sustine de coapse. In tot acest timp, picioarele tale sunt departate dar genunchii sunt flexati astfel incat sa formeze un unghi de 90 de grade. Penetrarea se va face prin fata iar barbatul trebuie sa stea in picioare.

Citește și:

Sa admitem un moment ca reusesti sa stai in aceasta pozitie. Urmatoarea problema va fi sa convingi penisul in erectie sa bata gravitatia si sa se indoaie in jos. Preferabil, fara sa rupi vreun muschi.

5. Pozitie sexuala spate in spate

Trebuie sa recunosc, dintre toate pozitiile imposibile, aceasta este de departe preferata mea. Pare desprinsa dintr-o comedie proasta cu Adam Sandler. Pentru inceput, tu trebuie sa stai pe burta, ci picioarele cat de departate poti si sa iti sprijini partea superioara a corpului pe coate. De abia acum vine partea cea mai amuzanta.

Partenerul tau se va aseza deasupra ta dar cu fata la picioarele tale. Daca penisul a scapat nefracturat din pozitia anterioara, acum nu mai are nicio sansa. Acesta trebuie indoit complet, astfel incat la fiecare penetrare, voi doi trebuie sa va loviti fund in fund. Sexy, nu?

Citește și:

6. Pozitie sexuala „Lumanarea franta”

Nu exista o denumire mai potrivita pentru aceasta pozitie decat lumanarea franta. Iti aduci aminte de lumanarea pe care trebuie sa o faci la sport? Cam acesta este principiul de baza al acestei pozitii sexuale. Doar ca, in loc sa iti ridici picioarele, unul dintre ele este intins in lateral in timp ce pe celalalt il duci spre cap, pana cand varfurile degetelor ating podeaua.

Acum, daca partenerul s-ar aseza cu fata deasupra ta, pozitia nu ar fi chiar imposibila ci doar destul de neplacuta. In plus, ai toate sansele sa te alegi cu niste crancei de zile mari. Dar nu, partenerul trebuie sa se aseze cumva cu fundul pe piciorul pe care il tii intins in lateral iar penetrarea se va face intr-o parte, prin fracturarea penisului si cel putin intinderea unor ligamente.

foto prima pagina shutterstock femeie cu val

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Decembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.