Setari Cookie-uri

10 reguli de bun simt cand faci sex

Cele 10 porunci ale sexului sigur si satisfacator

Sexul intre doi oameni care sunt atrasi unul de celalalt este o experienta minunata si absolut naturala. Si tocmai de la atata minunatie si naturalete, uitam ca este mai mult decat o activitate mecanica iar o partida sanatoasa de sex culminata cu cate un orgasm rasunator de persoana necesita macar un dram de efort. Nu prea mult, doar nu e vorba de fizica cuantica insa nu strica, din cand in cand, sa ne aducem aminte de cateva reguli.

1. Preludiul nu este optional. Pentru ca anatomiile celor doua sexe sunt atat de diferite, ce functioneaza pentru unul, nu merge automat si pentru celalalt. Calea cea mai sigura catre un orgasm, pentru o femeie, este un preludiu prelungit.

2. Nu poti primi ceea ce nu ceri. Stii vorba romaneasca depsre copilul care nu plange ca ramane nemancat? Daca extrapolam un pic, regula este valabila si pentru sex. Daca doi oameni sunt suficient de maturi incat sa se dezbrace unul in fata celuilalt, sunt suficient de maturi incat sa exprime in cuvinte ceea ce le place in pat si ceea nu le surade de nicio culoare.

Citește și:

foto shutterstock cuplu in pat

3. Daca vrei ceva actiune orala, pregateste-te sa platesti cu aceeasi moneda. Sexul oral e ca pizza, chiar si sexul oral plictisitor e destul de bun. Lasand gluma la o parte, daca iti place sa primesti astfel de atentii, e cinstit din partea ta sa returnezi favoarea. In acelasi timp, daca este unul dintre lucrurile care pur si simplu nu sunt pe placul tau, nu ai de ce sa te simti presata sa accepti sa faci asta, sub niciun chip.

4. Nu iti face griji pentru cum arati. Strici tot cheful si te inhibi singura daca in focul pasiunii, incepi sa-ti faci griji ca ai nu stiu ce fir de par crescut sub piele, iti sta motul ciufulit sau ti se vede celulita. Toate lucrurile astea se intampla in capul tau si daca nu cumva fix in acel moment iti va creste o trompa de elefant in frunte, poti sa fii sigura ca partenerul tau nu va baga de seama toate aceste nimicuri. In plus, te furi singura.

Citește și:

5. Fa un pic de zgomot ca nu esti la biblioteca. Desigur, daca faci sex intr-o biblioteca, atunci ar fi o idee buna sa taci chitic, sa fii sigura ca nu te prinde nimeni. Dar daca te afli intre 4 pereti, nu ai de ce sa nu dai frau liber la tot ceea ce simti si sa te exprimi cat se poate de vocal.

De fapt, poate fi destul de neplacut sa faci sex cu o persoana care nu scoate niciun oftat de placere. Nu se asteapta nimeni sa nechezi ca Incitatus la Senat insa gemetele tale pot fi un indiciu pentru partener ca e pe calea cea buna.

6. Asigura-ti propria masura de protectie. Indiferent ca e vorba despre o aventura de-o noapte sau de o relatie stabila si nu esti pregatita pentruo sarcina, nu presupune ca protectia cade in sarcina barbatului. Atat timp cat participi la partida de sex, este si responsabilitatea ta sa te protejezi. De aceea, n-ai de ce sa te jenezi sa te duci la farmacie si sa iti cumperi singura prezervativele.

Citește și:

Desigur ca multe dintre noi opteaza pentru pilule anticonceptionale insa acestea nu te protejeaza si de bolile cu transmitere sexuala.

In plus, daca ai facut sex si nu te-ai protejat in niciun fel, du-te fuguta la farmacie si cumpara pastila de a doua zi. Nu este absolut nicio rusine in a face asta si, implicit, a fi stapana pe alegerile pe care le faci cu trupul tau.

7. Daca e doar o aventura de-o noapte insa crezi ca s-ar putea intampla mai mult de atat intre voi, nu te jena sa ii ceri numarul de telefon. Nu inseamna ca trebuie sa va indragostiti pana peste cap dar e posibil sa merite incercarea.

8. Ia initiativa. Nu astepta ca partenerul tau sa initieze mereu o partida de sex. Daca iti doresti acest lucru, nimic nu ar trebui sa te impiedice sa faci tu primul pas. Aceasta regula se aplica si in timpul actului sexual. Stim toate ca e mai comod sa stea el deasupra insa trebuie sa te gandesti si la toate avantajele pe care le ai atunci cand stai tu deasupra lui.

Citește și:

Din aceasta pozitie, tu esti cea care controleaza miscarile, ritmul si intensitatea acestora si astfel, poti ajunge mai repede la orgasm.

9. Nu te lasa constransa sa faci ceva ce nu iti place. Poate ca fosta se dadea in vant (pardon) dupa sexul anal dar daca tie nu iti surade aceasta idee, partenerul tau trebuie sa inteleaga si sa iti respecte alegerile.

10. Incearca ceva nou. #9 nu inseamna ca nu este cazul sa incerci si experiente noi. Cu siguranta este perfect normal sa faci tot ce iti trece prin cap, cu conditia ca atat tu cat si partenerul tau sa fiti de acord cu aceste experimente sexuale.

foto prima pagina shutterstock cuplu sexy

Vizionare placuta


Kudika
16 Ianuarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.