Setari Cookie-uri

5 idei pentru cea mai hot Zi a Indragostitilor

Ziu Indragostitilor este un prilej pentru ca fiecare cuplu sa se intoarca la romantism si sa isi declare dragostea in diferite moduri unice si sa petreaca momente deosebite impreuna. Iata cateva idei pentru o Zi a Indragostitilor perfecta.

Se apropie cea mai romantica zi din an, ziua in care inimioarele, trandafirii rosii si bomboanele de ciocolata invadeaza orasul, ziua in care parca ne trezim dintr-un somn adanc si romantismul sta sa explodeze si sa ne invaluie in fiecare secunda.

Cu siguranta cuplurile care au cativa ani de relatei in spate au incercat de toate pentru a petrece Ziua Indragostitilor cat mai original si mai romantic posibil.

foto: cuplu indragostit, Shutterstock

Cina afrodisiaca

Cu siguranta ai mai auzit de efectul aprodisiac al unor alimente, dar te-ai gandit ca sansele ca aceste trucuri sa functioneze sunt aproape nule. Anul acesta iti propun sa incerci sa prepari o cina care sa contina cele mai puternice alimente cu efect aprodisiac.

Prepara stridii proaspete cu un pic de busuioc pentru felul principal. La desert ai putea incerca o ciocolata cu ardei iute, sau cu ghimbir. Toate aceste ingrediente au un efect uimitor asupra unui preludiu de neuitat.

Citește și:

Jocuri incitante

Nu stiu daca ati incercat astfel de lucruri pana acum. Poate vi se par infantile, poate vi se par inutile, poate vi se par chiar prostesti si nu credeti ca ar putea sa aiba vreun efect benefic.

Cam la asta m-am gandit si eu pana in momentul in care am fost de acord sa incerc asa ceva din pura curiozitate. Un simplu gest incitant, o simpla privire, poate un scenariu spontan si totul se transforma intr-o seara plina de emotii si de trairi intense.

Lenjerie speciala

Nu stiu daca esti adepta inovatiei si a lucrurilor de acest gen, dar din cand in cand este bine sa aduci un aer proaspat in dormitor si sa propui ceva nou. Preia initiativa si incearca o lenjerie intima comestibila de Ziua Indragostitilor, sau daca nu vrei sa indraznesti atat de mult, opteaza pentru o lenjerie intima mai "nebunatica", confectionata din materiale speciale si realizata din croieli deosebite.

Citește și:

Vanatoarea de "Comori"

Pregateste-i iubitului tau o surpriza speciala de Ziua Indragostitilor. Gandeste-te la o poveste si incearca sa ii dai viata la tine acasa. Cumpara-i mici cadouri care impreuna sa formeze un intreg. Ofera-i indicii prin intermediul biletelelor si condu-l sa isi descopere cadoul pregatit.

Distractia va fi pe cinste, iar eforturile iti vor fi cu siguranta rasplatite pe masura.

Casatorie pentru o zi

Pentru ca ne place sa imprumutam obiceiuri din occident, intr-o cafenea cu specific indian din Bucuresti se realizeaza casatorii valabile pentru o zi cu ocazia Zilei Indragostitilor. Propune-i iubitului tau sa va casatoriti pentru o zi. In acest mod, puteti avea parte de o noapte de amor in calitate de cuplu proaspat casatorit.

foto prima pagina: cuplu tanar, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
9 Februarie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.