Setari Cookie-uri

5 pozitii sexuale de care ne ferim ca de gripa!

Pozitiile de sex detestate de femei

In materie de sex, fiecare dintre noi are gusturi diferite si nu poti aplica o regula general valabil. Chiar si asa, exista cateva pozitii sexuale de care unele dintre noi se feresc. Acest lucru nu se intampla, asa cum am fi tenati sa credem, din temea ca se vede vreun colacel in plus sau vreo vergetura.

Adevarul este ca o parte dintre aceste pozitii pot produce un adevarat disconfort fizic sau chiar durere, in functie de dimensiunea penisului partenerului sau de unghiul de penetrare.

Sexul este menit sa fie placut si nu ai de ce sa te asezi intr-o anumita pozitie de dragul partenerului tau, daca aceasta nu este confortabila pentru tine sau simti ca nu ai nicio sansa de a ajunge la orgasm. Este perfect natural si de dorit sa discutati sincer despre lucrurile acestea si sa ii explici partenerului tau ce anume iti face placere sau ce anume iti provoaca disconfort, fie ca e de natura fizica sau psihica.

Citește și:

1. Sex in apa

Indiferent de pozitie si de cate ori va fi glorificat in filmele americane, sexul in apa nu este intotdeauna placut. In dus, de exemplu, singura modalitate de a face sex este in picioare. Chiar daca reusesti sa te concentrezi asupra senzatiilor, exista intotdeauna riscul ca unul dintre voi sa alunece si sa se loveasca in cine stie ce zona sensibila.

sex in apa

foto shutterstock cuplu in apa

Sexul intr-o piscina, daca ai una la dispozitie, face parte din fanteziile multora dintre noi insa clorul din apa sau alte substante de curatare pot fi iritante nu doar pentru ochi ci si pentru organele genitale.
In acelasi timp, o problema asemanatoare poate aparea cu sexul la mare.

Apa sarata poate ajunge in vagin iar acest lucru da o senzatie extrem de neplacuta, de cele mai multe ori.

2. Pozitie de sex doggy style

In mod surprinzator, si aceasta pozitie se regaseste pe lista noastra. Exista doua mari probleme pe care o parte dintre femei se feresc de asta. Inainte de toate, penetrarea din aceasta pozitie poate fi dureroasa, cu atat mai mult daca miscarile sunt bruste si adanci. Acest lucru este cauzat de faptul ca cervixul poate fi atins destul de brutal, lucru deloc placut.

Citește și:

Pe de cealalta parte, uneori poate aparea o senzatie de disconfort psihic din cauza lipsei de contact psihic. Uneori, doggy style poate fi considerata destul de „impersonala”.

Cu siguranta poate fi o pozitie de sex extrem de placuta insa pentru acest lucru, miscarile trebuie sa fie mai line si nu foarte adanci. In al doilea rand, barbatul poate oferi stimulare clitoridiana sau poate saruta usor gatul si umerii partenerei.

3. Pozitie de sex cu femeia deasupra

Teoretic, din aceasta pozitie, femeia este cea care controleaza intensitatea actului sexual, ritmul si profunzimea penetrarii. Totusi, multe dintre doamne se gandesc (desi nu ar trebui sa isi faca griji pentru asta) la felul in care arata atunci cand stau deasupra iar asta este suficient pentru a le face sa le piara cheful de sex.

4. Pozitie de sex cu femeia deasupra intoarsa

De regula, cele care se feresc de aceasta pozitie fac acest lucru din doua motive. Pe de-o parte este lipsa contactului fizic si faptul ca nu pot vedea reactiile partenerului. Din punct de vedere „tehnic”, pozitia nu e mare filosofie. Tot ce are ea de facut este sa se aseze deasupralui cu spatele la partener si se poate sprijini cu mainile in fata, spre genunchii lui.

Citește și:

Din cauza faptului ca nu ii poate vedea decat picioarele partenerului si ca nu exista prea multe atingeri , este o pozitie de sex prea putin tentanta.

Apoi mai exista o problema: peretele anterior al vaginului poate fi destul de sensibil intr-un mod care provoaca durere si din cauza unghiului de penetrare, acesta este stimulat intens in timpul actului sexual.

5.Pozitie de sex 69

Unora dintre noi le place sexual oral, altelor nu, si exista numeroase variatii pe tema. Unele dintre femei adora sa li se ofere placere astfel dar nu concep sa faca acelasi lucru. Asa cum ziceam, gusturile nu se discuta. Totusi, iata o potentiala problema cu 69.

Multe dintre femeile care accept sexul oral pot ajunge la orgasm foarte usor astfel insa doar daca se concentreaza asupra senzatiilor. Daca sunt nevoite sa se concentreze in acelasi timp si asupra penisului partenerului, sansele de a ajunge la orgasm pot scadea considerabil.

Citește și:

In plus, depinde foarte mult si de pozitiile in care stau cei doi parteneri. Cele mai multe dintre femei prefera sa stea deasupra in timp ce fac 69 pentru ca altfel poate devini destul de greu de respirat. Si daca ea incearca sa respire in timp ce ii ofera sex oral partenerului sau iar el face acelasi lucru, devine destul de complicat pentru femeie sa se bucure de toate senzatiile oferite de iubit.

foto prima pagina shutterstock cuplu senzual

Vizionare placuta


Kudika
20 Februarie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.