Setari Cookie-uri

Orgasmul care iti sterge memoria si alte fapte incredibile despre sex

Top 5 + 1 efecte incredibile si corelatii ale sexului cu organismul

Fiecare dintre noi a beneficiat de o educatie sexuala,intr-o forma sau alta, toata lumea stie regulile de baza si cei mai multi dintre noi au ceva experienta in acest sens. In plus, accesul rapid la informatie poate da falsa impresia ca stim deja tot ce era de stiut despre sex.

Adevarul este ca oamenii de stiinta desfasoara inca numeroase studii in acest domeniu iar descoperirile lor, pe cat sunt de utile, pe atat sunt de fascinante si, uneori, aproape incredibile.

1. Sexul foarte bun iti poate sterge memoria

Chiar daca suna ca scenariul unui film SF, un orgasm foarte puternic poate duce la ceea ce se numeste amnezia globala tranzitorie, un soi de accident cerebral vascular. Acest lucru poate cauza o serie de neplaceri si, in acelasi timp, poate fi un semnal important de alarma. Se crede ca trei pana la 5 oameni din 100 000 trec prin acest accident cel putin o data in viata.

Citește și:

Potrivit ABC News, o femeie din SUA a ajuns la camera de garda a spitalului Georgetown cu pierderi de memorie. Ea spune ca nu isi mai aminteste nimic din ce s-a intamplat in ultimele 24 de ore in afara de faptul ca inainte cu o zi, ea a facut sex cu sotul sau.

2. Dorinta sexuala depinde foarte mult de perioada lunii

Mama natura este plina de mici minuni si miracole iar dorinta sexuala, oricat de ciudat suna, este unul dintre ele. Cele mai multe dintre femei au un libidou crescut in perioada ovulatiei.

Acest lucru este datorat nivelului de testosteron care, in aceste zile, atinge nivelul maxim in corp iar asta sporeste starea de excitatie (intrebati-i pe baieti). Prin urmare, ai cel mai mare chef de sex exact in perioada incare ai cele mai mari sanse sa ramai insarcinata.

3. Anumite alimente pot schimba gustul fluidelor din corp

Unul dintre motivele pentru care unii oameni se abtin de la sex oral, fie sa primeasca, fie sa ofere, este teama unui miros sau al unui gust neplacut. In mod normal, atunci cand totul functioneaza sanatos si zona are o igiena corespunzatoare, mirosul natural al corpului este intr-adevar specific dar nu neaparat neplacut. Alimentatia are un impact direct asupra acestui aspect.

Citește și:

De exemplu, carnea, pestele si produsele lactate pot rezulta intr-un gust mai puternic al secretiei vaginale sau al spermei, lucru valabil si pentru usturoi, condimente sau cafea.

Pe de cealalalta parte, legumele, fructele si un aport sanatos de apa consumata in fiecare zi pot „dilua” gustul fluidelor din corp.

Vizionare placuta


Kudika
6 Martie 2015
Echipa Kudika

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.