Setari Cookie-uri

Lectii despre relatii pe care le poti invata de la celebritati

Fiecare dintre noi greseste in relatia de cuplu, insa poti invata din greselile altora astfel incat sa nu le repeti si tu. Unele celebritati ne dau cateva lectii importante daca stim sa le analizam asa cum trebuie.

Oricat de multa experienta ai avea, oricat de mult citesti, oricat de mult discuti si incerci sa afli cat mai multe lucruri, intr-o relatie este imposibil sa nu gresesti.

Chiar daca celalalt trece cu vederea simti ca uneori nu actionezi sau nu reactionezi asa cum trebuie. Poate uneori ai vrea sa dai timpul inapoi si sa faci ca totul sa fie altfel, insa este adesea imposibil.

Daca ne uitam un pic la viata celebritatilor vom observa ca in ceea ce priveste sectorul amoros este destul de multa agitatie. Fiecare dintre ei a mai fost casatorit sau a mai avut relatii serioase ce tindeau catre acest moment al vietii.

Divorturile, certurile si impacarile parca fac parte din rutina lor zilnica si mereu reusesc sa ne surprinda cu tot felul de picanterii.

Chiar daca se intampla asta, toate aceste lucruri ne pot invata cum sa reactionam in unele situatii si cum sa ne imbunatatim relatia existenta de cuplu sau cum sa ne comportam intr-una viitoare.

Citește și:

Asigurati-va ca impartasiti aceleasi valori

In momentul in care alegi sa iti imparti toata viata cu o alta persoana, asigura-te ca aveti aceleasi principii si aceleasi valori pe care le respectati. Un exemplu negativ este Tom Cruise si Katie Holmes au invatat acest lucru pe o cale mai dura.

Sursa foto: Guliver/Splash News

Vizionare placuta


Kudika
11 Martie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.