Setari Cookie-uri

Cum stii ca esti pregatita pentru o relatie matura?

10 semne care iti arata ca esti pregatita pentru iubire

Chiar daca recunoastem sau nu, toti visam cu ochii deschisi la marea iubire si speram, in secret sau altfel, sa ne intalnim sufletele pereche. Cu toate acestea, nu suntem pregatiti de multe ori sa traim din plin aceste sentimente si putem rata fericirea adusa de ele. Prin urmare, astazi o sa trecem in revista cateva dintre semnele care arata ca suntem gata sa ne traim marea iubire.

1. Ti-ai ales un partener care are acelasi sistem de gandire ca tine

Poate ca sistem de gandire e mult si pompos spus, insa actualul tau partener are principii de viata asemanatoare tie. Mai mult de atat, este pregatit si isi doreste o relatie stabila.

2. Nu ai nevoie de o relatie, ci iti doresti acest lucru

Una dintre cele mai mari greseli pe care oamenii le fac este sa isi puna fericirea in mainile altcuiva. De aceea, unul dintre cele mai importante semne ale faptului ca esti pregatita pentru o relatie stabila este faptul ca esti fericita cu tine insati, impacata si te iubesti asa cum esti.

Citește și:

Prin urmare, se poate spune ca esti independenta emotinal si nu astepti sa iti pice fericirea din cer pentru ca o gasesti in tine in fiecare zi. Esti o persoana completa si nu ai nevoie de cineva in viata ta, ci iti doresti sa oferi cuiva toata iubirea care exista in tine.

Vizionare placuta


Kudika
13 Aprilie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.