30 de curiozitati despre sex care te vor soca

30 de curiozitati despre sex care te vor soca
Kudika
19 Iunie 2015

Cele mai interesantre lucruri despre sex si sexualitate, puse intr-o noua lumina

In ceea ce priveste sexul, ecuatia pare cat se poate de simpla, la prima vedere. Adevarul este ca sexualitatea umana are inca multe secrete de oferit iar oamenii de stiinta sau statisticienii din intreaga lume desfasoara in permanent studii de amploare pentru a putea intelege mai bine comportamentul si biologia actului sexual la oameni. Din toate acestea, rezulta numeroase informatii, unele mai ciudate decat altele, insa toate interesante de stiut.

1. Cei mai iubareti oameni de pe pamant nu sunt italienii sau francezii, ci grecii. Potrivit datelor statistice, un cuplu de greci face sex in medie de 138 de ori pe an si conduc topul detasat. La coada listei se afla japonezii care fac sex de 45 de ori pe an.

2. Aproape jumatate dintre femei se declara desatisfacute daca fac sex cu un partener pe care nu il considera egalul lor intelectual. In ceea ce ii priveste pe barbati, doar 31% dintre ei considera acest lucru un impediment.

foto shutterstock cuplu in pat

3. Aproape 70% dintre femei au nevoie de stimularea clitorisului atunci cand fac sex pentru a ajunge la orgasm. Numarul doamnelor care pot ajunge la orgasm exclusiv prin penetrare este foarte mic.

4. Femeile sunt mai predispuse la „infidelitate” in timpul ovulatiei decat intr-o alta perioada a ciclului. Oamenii de stiinta pun acest fapt pe seama instinctului de fertilizare a ovulului.

5. In sperma unui barbat, exista peste 30 de substante diferite, cum ar fi acid lactic, fructoza, acid ascorbic, sorbitol, vitamina B12 si altele.

6. Intreaga planeta ar putea fi populata pana la numarul actual de oameni cu numarul de spermatozoizi gasiti o o suprafata nu mai mare decat o banala pastila de aspirina.

7. In acelasi timp, numarul necesar de ovule pentru a putea repopula planeta la cele 7 miliarde de locuitori acutali ar incapea intr-un ou de gaina de dimensiuni obisnuite.

8. Un penis mai mic va intra in erectie mai rapid si in proportie mai mare decat un penis cu dimensiuni peste medie.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri