Setari Cookie-uri

Ne iubim in birou?

9 ore le petrecem la birou, 2 ore le petrecem pe drum spre birou, uneori apucam sa dormim 8 ore, asa ca ne raman 5 ore pe zi pentru nevoile cotidiene. Unde am putea sa integram si o relatie?

Intr-o relatie dezvoltata cu cineva care iti este coleg de munca mai ai avantajul de a va cunoaste deja, aveti interese comune si petreceti foarte mult timp impreuna. Dimineata va intalniti in metrou, la pranz va ciocniti in dreptul automatului de cafea, iar seara plecati tot impreuna in aceiasi directie spre casa si, eventual, mai mergeti impreuna la o ceasca de cafea.

Andrei

De-ar fi sa spun, cu mana pe inima, unde cred ca imi voi cunoaste barbatul visurilor mele as marturisi, cu sinceritate, ca eu sunt convinsa in mod iremediabil ca locul de munca va fi spatiul cu pricina. Iar de-ar fi sa-mi justific raspunsul as ridica din umeri ezitand si intreband: Unde altundeva? Pe strada nu ma ciocnesc de barbati care sa isi ceara scuze la o cafea. Prietenii si cercurile lor de amici sunt in numar constant de prin liceu. Instalatorul, postasul si electricianul au 60 de ani si ma cunosc de cand eram in fasa. Urc pe scari, nu merg cu liftul, deci nu exista posibilitatea de a ramane blocata cu un strain atragator. Cand ies in oras nu fac ochi dulci barbatilor de la mesele vecine si nu le trimit prin chelneri numarul meu de telefon. Ramane asadar biroul, spatiu martor al tuturor intamplarilor bune si rele din viata mea, al prieteniilor legate si dezlegate, al ofurilor legate iubiti, al bucuriilor, succeselor si dezamagirilor din viata mea.

Chiar daca voi fi privita cu suspiciune toata saptamana de catre toti colegii mei barbati ma simt datoare sa recunosc ca de fiecare data cand se face o noua recrutare eu sper mai mult sau mai putin in secret ca viitorul coleg va fi barbatul vietii mele. Fiindca, intr-un final, ramane intrebarea: Unde altundeva?

Oana

M-am nascut ca toti ceilalti, stirb si neputincios.Viata a urmat traseul schimonosit de mediu si valori: copilaria, adolescenta, maturitatea. Pasii grabiti ai timpului au lasat urme adanci in nisipul devenirii si totusi...niste urme neputincioase, deshidratate si acoperite in graba de apa sarata a marii interioare, de algele credule ale intuitiei si de ingnoranta.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Iulie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.