Setari Cookie-uri

Ajutor! Iubesc un Casanova!

Afemeiatul, cunoscut de asemenea sub numele Don Juan, Casanova, Irezistibilul sau pur si simplu Barbatul Nepotrivit, isi face veacul prin cluburi de fite, la petreceri stilate, in vacante de lux , la sala de fitness si in alte decoruri la care te astepti mai putin, precum lift, ori la volanul unei masini care merge bara la bara langa tine, la costum, in spatele unui birou impunator etc. Este alergic la relatii pe termen lung si mereu in cautare de nou. Pasiunea lui: sa-si depasasca limitele. Hobbyul favorit: sa fie iubit de cat mai multe femei. Motto: de ce sa fac fericita o singura femeie cand pot sa le fac fericite pe toate?

Ajunge sa iti placa din ce in ce mai mult, ceea ce traiesti si nu conteaza ca nu stii prea multe despre iubitul tau misterios, atata timp cat te face sa te simti atat de... bine.Te amagesti ca aveti o relatie lipsita de prejudecati, ca nu te intereseaza pe unde isi face veacul atunci cand nu e cu tine, dar tu nu ai ochi decat pentru el, traiesti pentru momentul cand veti fi din nou impreuna, toti ceilalti muritori find doar...zgomot de fond.

Urmeaza extazul, saptamani sau luni in care te simti centrul unviversului, cea mai norocoasa si dorita femeie din lume. Si vine o zi in care il privesti dupa o noapte de amor incredibil si iti dai seama ca te-ai indragostit ca o adolescenta, ca ai vrea sa nu trebuiasca sa il mai lasi niciodata din brate. Incepi sa iti faci planuri de viitor si ii impartasesti dorintele si aspiratiile tale in ceea ce il priveste. El iti zambeste cum numai el stie, fara sa iti zica nici da nici nu, si nu apuci decat tarziu sa observi ca telefoanele si intalnirile voastre s-au imputinat mai ceva ca inghetata in pahar pe timp de canicula.

Si vine ziua, intotdeauna mai devreme decat te asteptai tu, in care aflii ca al tau Casanova a pus ochii pe o alta prada noua, pentru care isi pune inventivitatea, sarmul si pasiunea pentru a o cuceri. Poate nu e chiar atat de frumoasa ca tine, dar...e noua.Incepe agonia de a iubi fara speranta un barbat care pare ca nu cunoaste sensul cuvantului implicare. Si, desi in sinea ta stiai dintotdeauna ca asa se va intampla, suferi din nou si iti juri ca nu vei mai iubi niciodata pe unul ca el.

Sunt multe cuvinte care definesc tipul de femeie care se indragosteste exclusiv de un Don Juan: superficiala, nesigura pe ea, frivola, naiva. Femeia care se lasa condusa de pasiune, lasand latura rationala a vietii pentru... alte domenii de activitate.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Iulie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.