Setari Cookie-uri

Ajutor! Iubesc un Casanova!

Afemeiatul, cunoscut de asemenea sub numele Don Juan, Casanova, Irezistibilul sau pur si simplu Barbatul Nepotrivit, isi face veacul prin cluburi de fite, la petreceri stilate, in vacante de lux , la sala de fitness si in alte decoruri la care te astepti mai putin, precum lift, ori la volanul unei masini care merge bara la bara langa tine, la costum, in spatele unui birou impunator etc. Este alergic la relatii pe termen lung si mereu in cautare de nou. Pasiunea lui: sa-si depasasca limitele. Hobbyul favorit: sa fie iubit de cat mai multe femei. Motto: de ce sa fac fericita o singura femeie cand pot sa le fac fericite pe toate?

Nu cred ca este nici o rusine daca va recunoasteti in situatia femeii atrase de acest specimen. Luati-o ca o stare de fapt, o chestiune de gust si mergeti mai departe. Asa cum unele sunt dependente de prajituri cu ciocolata, si acest lucru se reflecta in sunculitele din jurul taliei, asa exista femei dependente de barbati nepotriviti, lucru ce se reflecta intr-o viata sentimentala dezastroasa. Odata acceptat acest lucru, puteti trece la o dieta de revenire pe calea cea buna.

In primul rand, aceasta specie are toate sansele sa ajunga la batranete singur, burlac la 50 de ani.Chiar daca intr-un tarziu isi va pune pirostriile, infidelitatea patologica va continua sa ii intunece existenta. Ti-ai dori un asemenea barbat langa tine in viitor?..

Gandeste-te ca nu esti nici prima, nici ultima sedusa si abandonata. In loc sa iti plangi de mila, gandeste-te la el ca la un episod interesant din viata ta, care e interesant prin insasi natura lui singulara. O singura prajitura este delicioasa. De la un platou risti sa ti se faca greata.
Cea care va urma dupa tine nu va fii mai fericita, e doar o chestiune de timp pana cand va suferi. Tu ai scapat.

Nici o relatie nu dureaza o vesnicie la aceasta intensitate. Pana la urma s-ar fi instalat si rutina. Mai bine pastreaza rutina si siguranta pentru un barbat cu care merita sa imbatranesti. Lasa-l pe el sa fie doar o amintire intensa dn trecutul tau.

Nu compara toate relatiile tale viitoare cu acest Ex. Da, este posibil sa nu mai traiesti niciodata nebunia aceea, este posibil sa nu mai simti pasiunea la aceeasi intensitate. Dar el s-a antrenat o viata ca sa fie amant, tu ai nevoie de un IUBIT care sa te faca fericita pe termen lung.

Un articol de Eliza

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Iulie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.