Setari Cookie-uri

Semne ca te insala

Farmecul relatiei tale parca a diparut? Simti ca partenerul tau s-a schimbat brusc? S-ar putea sa aiba si motive. Primul lucru la care te gandesti este ca te insala. Dar cum iti poti da seama de asta? Exista cateva semne care s-ar putea sa-l dea de gol.

7. Adio planuri!

Barbatul care planifica mici excursii si vacante de vis dintr-o data nu mai are chef de petrecut. Nu mai poate sa stea departe de oras mai mult de cateva zile si refuza sa faca planuri de viitor, fie ele de vacanta cu tine sau doar legat strict de voi doi, in orice problema ar fi.


8. Aduce in discutie cuvantul despartire

Incepe sa vorbeasca tot mai des despre despartire. Va certati din orice nimic si spune ca ti-ar fi mai bine fara el, ca esti prea buna pentru el si ca nu-l meriti.

9. Nu mai are grija de tine

Persoana care mereu avea grija de tine parca se evapora peste noapte. Nu te mai poate insoti la doctor sau nu te mai poate ajuta la treburile casei. Uita sa-ti spuna cat de frumoasa esti sau chiar incepe sa critice lucruri care ii placeau alta data.

10. Sau dimpotriva este mult prea atent cu tine

Se poate sa se simta vinovat si sa se poate chiar mai frumos pentru a-si “sterge” intr-un fel pacatele. La inceputul unei alte relatii se simte vinovat, dar mai mult ca sigur nu va dura prea mult acest sentiment de vinovatie.

11. Lipsa comunicarii

Nu mai comunica. Sta cu tine dar nu mai simte nevoia sa-si impartaseasca sentimentele cu tine. Prefera sa se odihneasca sau evita sa intre in orice fel de discutie cu tine. I se pare chiar stupid sa stea sa-ti povesteasca ce a facut intr-o zi desi cu ceva timp in urma el iti povestea de fiecare data cum isi petrecea ziua.

Cu cat se aduna mai multe semne, cu atat cresc sansele ca suspiciunile tale sa nu fie lipsite de fond. Cu toate acestea, e posibil sa existe si alte explicatii pentru faptele sale. Incerca sa analizezi obiectiv, sa cauti eventuale circumstante atenuante si discuta cu el despre ceea ce te nemultumeste.

Un articol de Livia

Sursa: garbo.ro
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 August 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.