Setari Cookie-uri

Parerea lui: Cum sa il cuceresti?

Ma chinui sa astern pe hartie aceste ganduri de mai bine de doua saptamani...

Ma chinui sa astern pe hartie aceste ganduri de mai bine de doua saptamani...

Am inceput prin a ma intreba pe mine ... cum ar putea o femeie sa ma cucereasca? Si nu am gasit raspunsul. Este greu sa generalizezi, dar este si mai greu sa particularizezi: pentru ca de multe ori poate femeia in sine, felul in care arata si cum se comporta, cum rade, cum zambeste, cum miroase poate cuceri. O femeie poate fura inima unui barbat prin simplu fapt ca este ea insasi. Cum ar putea promite un barbat unei tinere domnisoare ca daca ar fi inalta, ar sti sa gateasca si ar fi o amanta buna in pat ar lua-o pe loc de nevasta?!

Caut si nu gasesc nimic general, asa ca cer si nu doar a doua, ci chiar a terta opinie masculina in materie de „cum te poate cuceri o femeie”. Intrebarea ma determina sa ies la vanatoarea de „barbati”, la vanatoarea de pareri.

Ma lovesc, insa, de si mai multe intrebari de genul: „de ce sa ma cucereasca?” sau „cum adica ce sa faca?”. In general, barbatii nu constientizeaza ca si o femeie poate face primul pas. Un singur barbat dintre cei chestionati a fost mai “dezghetat” si mi-a marturisit ca lui i-ar placea o femeie cu mult simt al umorului, care intelege uneori vulgaritatea in bancuri si glumele intre barbati.

Pentru a cuceri cu succes un barbat ai nevoie de prudenta si rabdare, ai nevoie sa-l cunoasti indeaproape. Si, mai este important si felul in care ii zambesti si te prezinti. Situatiile sunt, insa, diferite...

Daca ai deja o relatie care simti ca atinge prapastia obisnuintei, este cazul sa intervii in forta cu o re-cucerire. De ce nu i-ai lasa mesaje pe telefonul mobil pentru ca atunci cand se trezeste dimineata sa inceapa surazand ziua?

Daca ai un coleg la birou cu care iti place sa flirtezi, ii poti lasa biletele sau notite pe birou. Chiar daca pare o copilarie, gestul tau i-ar putea insenina ziua, mai ales dupa o sedinta furtunoasa.

Daca esti la inceputul unei relatii, de ce nu l-ai suna cu numar ascuns sa stabiliti o intalnire undeva de unde doar tu sa il poti vedea?! Si, poate ca in filmele lacrimogene, de un romantism exacerbat, de ce nu l-ai pune pe chelner sa-i duca un mesaj ascuns?!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Septembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.