Setari Cookie-uri

Parerea lui: Cum sa il cuceresti?

Ma chinui sa astern pe hartie aceste ganduri de mai bine de doua saptamani...

Si barbatii pot reactiona placut la gesturi romantice, la actiuni incarcate de mister, la provocari si, de ce nu, la orice altceva care i-ar putea scoate din monotonie, din rutina de zi cu zi.

Totul, la o femeie, consta in a-i oferi barbatului putin, cate putin, din farmecul, misterul si calitatile ei reprezentative.

Este important, desigur, si felul in care o femeie stie sa se imbrace si sa se poarte (imi vine acum in minte videoclipul lui Daniel Powter - „Bad day”...).

De ce n-ar face o femeie toate aceste lucruri? Pana la urma, nu conteaza cine face primul pas cat timp gheata este sparta, iar tacerea rupta.

De ce ai cara in spate drobul de sare din poveste? De ce ti-ar fi teama sa nu te balbai, sa nu te inrosesti? Regretele tarzii nu sunt un sfetnic bun la miez de noapte.

Ai o ora libera? Il vrei? Nu ezita sa-i propui sa iesiti la o cafea! Multi oamenii fac din micile esecuri adevarate tragedii, altii, in schimb, poate prea putini, descopera ca totul este o experienta de viata... din care nimic nu trebuie pierdut.

Un prieten mi-a descris succinct ce tip de femeie ar aborda: "difera in functie de calitatile ei evidente, insa pentru mine e important sa imi arate ca e inteligenta si ca stie sa se poarte ca o doamna in societate. Dincolo de asta, trebuie sa ma faca sa ma simt in largul meu. Am un mers de pinguin, rad ca o foca si mormai ca un urs polar. Daca ma simt bine cu ea, probabil ca o sa fac eu pasul si o voi saruta"

Am fost in situatii in care ne-am intalnit, ne-am vazut si am plecat mai departe, uimindu-i pe toti cei din jur cu naturaletea noastra si cu faptul ca paream un cuplu vechi. O atingere, un sarut, o imbratisare si apoi porneam undeva la o plimbare sa ne povestim care in luna si in stele si sa ne punem la punct cu ce nu stiam despre noi de la copilarie la ziua de ieri.

De multe ori nu era nevoie sa cerem prea multe despre noi, doar un numar de telefon si o adresa si restul ramaneau batute in cuie cu anii.


Sfatul meu: Zambeste frumos pentru ca nimic nu este mai dulce decat un zambet. Fa o gluma desteapta care sa dezghete atmosfera si ofera tot ce ai de oferit in doze mici pentru ca, stii si tu, esentele tari se tin in sticlute mici!

Un articol de Marcel State

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Septembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.