Setari Cookie-uri

Dragoste la mica publicitate

Am citit despre dragoste de foarte multe ori. Unii o canta, altii o reneaga si cei mai multi o cauta cu inversunare. Mai este si o mica parte care afirma cu toata puterea ca nu exista . Dar cine suntem noi,cei care nu am cunoscut-o,sa vorbim despre dragoste sau iubire?

Am citit despre dragoste de foarte multe ori. Unii o canta, altii o reneaga si cei mai multi o cauta cu inversunare. Mai este si o mica parte care afirma cu toata puterea ca nu exista . Dar cine suntem noi,cei care nu am cunoscut-o,sa vorbim despre dragoste sau iubire?

Se zice ca exista o mare diferenta intre aceste doua concepte. Ca iubirea ar fi mult mai sus decat dragostea, ca dragostea nu se traieste cu aceeasi intensitate. Ca iubirea te face sa zbori si dragostea te tine treaz. A simtit cineva cu adevarat diferenta...sau a facut distinctia vreodata?

De cate ori m-am uitat la televizor si am vazut subiectul “dragoste” atat de mult mediatizat si discutat si intors cand pe fata cand pe dos... Discutiile atat de acerbe nu au ajuns pana la urma nicaieri. De multe ori, la final, am avut mai multe indoieli si mai multe intrebari. Toata lumea stie ce e dragostea, toata lumea o caracterizeaza si zic ca iubesc. Dar ce te faci in momentul in care cei care o cantau atat de frumos si spuneau ca au gasit-o si ca o sa o pastreze o viata vin a doua zi sau peste o luna si anunta despartirea de persoana pe care o iubeau ieri...sau mai bine spus de dragoste.

Cautam dragostea precum cautau cei dinaintea noastra un leac pentru batranete. In timp ce ma gandeam, odata demult, la dragoste, mi-a venit o idee mai... neconventionala sa zicem. Cum ar suna un anunt la mica publicitate : “ In cautare de dragoste . Promit sa am grija, sa o valorific si sa nu uit niciodata de ea. Astept sa o cunosc. Sper sa mi te arati vreodata”. Ar avea success sau as primi numai batai de joc sau rasete? Bine...astea nu ar conta asa mult daca as gasi-o in asa fel. Dar cine ar fi atat de indragostit de dragoste incat sa faca o asemenea nebunie? Poate doar in filme se intampla, dar mie imi place sa visez, sa traiesc in filme, sa am lumea mea de basm. Nu stiu cui nu-i place. Si daca zice ca nu e asa probabil minte. Iubesc mult iubirea si nu as trimite numai un anunt. As face mult mai multe...

M-am gandit asa : ce ar fi daca s-ar putea adopta iubirea? Cate cereri ar fi? Si cate conditii ca sa o capeti? Daca stau sa ma gandesc ce greu este sa adopti un copil, o fiinta de care sa ai grija...dar sa adopti iubire, care pentru unii este ratiunea de a trai? Oare ar avea cineva sanse sa o adopte?
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Octombrie 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.