Setari Cookie-uri

Dragoste la mica publicitate

Am citit despre dragoste de foarte multe ori. Unii o canta, altii o reneaga si cei mai multi o cauta cu inversunare. Mai este si o mica parte care afirma cu toata puterea ca nu exista . Dar cine suntem noi,cei care nu am cunoscut-o,sa vorbim despre dragoste sau iubire?

Da...intr-adevar, traiesc intr-o lume numai a mea, numai a dragostei si folosesc numai verbul “a iubi”. Dar cine nu o face la un moment dat? As putea spune ca iubesc acum. Imi iubesc viata, prietenii, familia. Dar nu despre iubirea asta este vorba ci despre cea cu fluturi, cu nori si ganduri departe.

Sa zicem ca iubesc si asa...poate prea mult. Dar ce fac in momentul in care apar fluturi din alta parte? Care sunt fluturii care sa ma faca sa zambesc neconditionat la fiecare pas? Pe care sa-i aleg? Care e dragostea mea? Dilemele astea ma fac sa cred ca iubirea se joaca in fiecare zi cu fiecare din noi. Ni se arata, ne raspunde la anunt , sunt sigura, dar eu nu stiu cum sa o recunosc. Probabil iar o sa aleg gresit, cum am mai facut-o si anunturile vor curge iar la mica publicitate. Sper sa ma hotarasc sis a nu mai fie nevoie sa irosesc atatea anunturi...

Un articol de Andra Loredana

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Octombrie 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.