Setari Cookie-uri

Relatiile pe net

Nu cred ca mai exista astazi cineva, mai ales in marile aglomerari urbane care sa nu fi auzit de net si de calculator.

Pe urma vin programele de chating, care au si voip (voice over the internet protocol) si transmisie video, si multi au acasa microfoane, casti cu microfoane, camere web si mai stiu eu ce... a murit vremea cand il luai din cartea de telefoane.

Nu iti trebuie mult ca sa fii cucerit, un simplu mesaj poate infiripa ditamai povestea de dragoste si poate pleca de la o discutie in contra pe un forum cum au facut doi tineri pe siteul unui senator dambovitean de -al nostru, de s-a trezit saracu tam-nesam invitat la nunta. Incet dar sigur noua relatie iti ocupa din ce in ce mai mult timp, intri pe net numai pentru persoana respectiva si te rogi mereu sa fie online odata cu tine...Iar atunci cand e online te rogi sa ai mereu mai mult si mai mult timp doar pentru voi doi si nimeni sa nu va intrerupa. Cand esti liber nu stii cum sa faci sa te intalnesti cu persoana respectiva, cum ar fi prima intalnire , daca saruta bine, daca te va lasa fara respiratie.

Subiectele de discutie devin tot mai aprige si mai interesante si apar schimburi de informatii de fotografii, de muzica, carti si alte asemenea.

Apoi noptile devin mai lungi si asteptarile tot mai mari, daca lipsesti o zi de langa computer e destul de grav. Incepi sa ii simti lipsa si sa il vrei cat mai aproape. Si cu cat noptile devin mai lungi si chatul devine tot mai plictisor si cautati ceva nou... asa ca va mutate la casti , ca mainile va dor deja de atata tastat, si noptile au o alta aura mai placuta mai ales daca vocea e foarte placuta. Astepti sa intre online , sa apuci sa ii vorbesti, sa schimbati cateva cuvinte, caci altfel ziua pare compromisa. Macar un e-mail, unu mic, mic dar sa fie de la persoana in cauza, primul lucru pe care cu toti il vom face de multe ori e sa deschidem e-mailul si sa vedem daca am primit ceva nou de la persoana mult dorita si abia dupa aceea facem restul.

Cand observam ca nu putem sta tot timpul pe net, ca vorba aceea mai avem si alte lucruri mai importante de facut, si cand nu mai avem acces la o comunicare online, cu prima ocazie facem schimb de telefoane si lucrurile se schimba. Si uite asa ajungi sa ai 700 de mesaje si mesageria plina si nu te incumeti sa le stergi. Iar cand vine un nou mesaj mereu cauti sa stergi altul mai repede ca nu il poti primii, mai ales cand primesti cel putin 5-6 mesaje pe zi si sunteti la curent cu tot ce faceti oricand si oriunde.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Octombrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.