Setari Cookie-uri

Relatiile pe net

Nu cred ca mai exista astazi cineva, mai ales in marile aglomerari urbane care sa nu fi auzit de net si de calculator.

Si eu am trecut prin asta ca si multi dintre voi probabil.

Insa toate aceste mici amanunte fac parte din categoria orase care sunt mai departe sau chiar tari straine.

Daca am vorbit de relatiile la distanta pana acum, relatiile din acelasi oras sau din orase mai apropiate, nu par a pune atat de multe piedici, desi inclin sa cred ca toata lumea vrea o relatie undeva mai departe. In acelasi oras e mai simplu, chiar daca sa zicem e capitala si poti face uneori si o ora pana in celalalt capat. De altfel mai toate relatiile de pe net , incep in modul descris mai sus, numai ca intalnirea poate avea loc mai repede.

O poveste de dragoste insa merge mai departe si sparge toate barierele si modelele de comunicare, pentru ca nu e asa pentru persoana iubita esti in stare de aproape orice. In curand incepeti sa cautati un loc de iubire, sa cauti trenuri, pensiuni, sa va sfatuiti sa va intrebati, sa cautati o zi libera sau poate chiar un week-end.
Dar nu mai ai bani de cartela asa ca acum vin reincarile, sau banii de drum prin transfer bancar, toate in numele dragostei toate numai ca sa puteti sa fiti impreuna si sa va bucurati unul de celalalt.

Internetul devine altfel un mediu prin care doua persoane se pot apropia foarte usor, prin care comunicarea devine foarte facila, si poate deveni extreme de familiar si de necesar, tinand cont nevoie permanenta a omului de comunicare si socializare.Te poate ajuta sa fii mai aproape de persoana iubita, sa gasesti tot ceea ce cauti la timp.


Dupa cum spuneam sunt un om care nu are nimic impotriva acestor relatii. Am cunoscut si voi continua probabil sa cunosc o groaza de oameni noi si interesanti pe Internet, pe unii chiar nu ma asteptam sa ii gasesc online. De ceva vreme relatiile au depasit granitele acestei tari: de-ar avea Romania autostrazi adevarate ce bine ar fi. Dar sunt de-a dreptul fascinat ca pot sa vorbesc cu cineva din Moscova, e incredibil tinand cont de distanta si istorie.

Va vine sa credeti sau nu dar zilele astea am o nunta, una cat se poate de reala si la care sunt foarte obligat sa ma duc fiind un prieten foarte bun al mirelui. Dar nu asta e cu adevarat important , cat faptul ca ei doi s-au cunoscut pe net, si uite ca dupa un an si ceva, au decis sa puna piatra de temelie. Pot sa va spun doar ca mireasa era din alta localitate si s-a mutat aici cu catel si purcel, la mire. Si pot sa va mai spun ca pana sa vina ea aici, mirele a facut cateva drumuri lungi. Dar ce conteaza , in final dragostea invinge, invinge rasa, credinte, distante, invinge tabuuri si prejudecati si asta-i tot ce conteaza.

Un articol de Marcel State

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Octombrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.