Setari Cookie-uri

Alchimia iubirii: Amesteca aceste 12 ingrediente

In orice relatie este nevoie de cateva ingrediente de baza si un strop de imaginatie pentru ornarea in stil propriu.

7. Un praf de drama

Trebuie doar putin, nu exagerati, nu va speriati. Un pic de dramatism nu face rau nimanui, va va tine in suspans si veti fi tot timpul cu ochii deschisi, atintiti catre jumatatea voastra. Acest lucru va va face foarte atenti la nevoile partenerului, veti fi mai emotivi data viitoare, mai sensibili. Un pic de gelozie, o mica discutie in contradictoriu din cand in cand, emotiile sexului de impacare, toate acestea vor fi ceea ce va trebuie ca sa nu va plictisiti, va vor aminti ca iubiti persoana respectiva si spre mirarea unora, pot pastra o relatie mai mult timp decat daca de fiecare data cand vine vremea unor alegeri totul se reduce la "bine iubire, ce vrei tu". Pregatiti-va sa aveti ceva de spus in orice situatie, pentru ca nimeni nu place pe cineva slab, fara o parere personala, fara aspiratii, oricine se satura la un moment dat sa faca gratuit totul ca la carte sau asa cum vrea numai el.

Citește și:

8. Preaplinul iubirii

Este important sa aveti incredere ca partenerul va poate fi loial pentru ca altfel va aparea gelozia exagerata si certurile nu vor inceta niciodata. Daca ati ajuns destul de departe intr-o relatie stabila si de lunga durata veti fi nevoite sa va inghititi ingrijorarile odata verbalizate, deoarece daca veti continua sa bateti apa in piua nu va veti alege cu nimic bun. Ceea ce ati incercat sa elaborat in timp se va distruge. Fiecare intelege loialitatea in mod diferit, unii considera ca daca au iesit la o cafea cu un coleg de munca deja si-au inselat perechea, pe cand altii cred ca infidelitatea este doar atunci cand au relatii sexuale cu altcineva, acest lucru depinde de cat de laxa este relatia fiecaruia, pentru ca exista parteneriate deschise sau cupluri de swingeri ce merg dupa alte principii. Dar sunt lucruri ce se stabilesc pe masura ce doi oameni de cunosc din ce in ce mai bine si vad daca sunt sau nu compatibili. Oricum ar fi, loialitatea este atunci cand orice s-ar intampla cei doi isi raman alaturi, cum se spune: la bine si la greu.

Citește și:

9. Trei lingurite de zambete

Daca va doriti o relatie puternica, de durata, atunci va trebui sa presarati zambete peste tot. Fiti voi insiva, radeti din suflet cu partenerul si distrati-va. Cand veti avea asa ceva in viata voastra veti fi practic prea ocupati pentru a va certa si nu veti avea timp sa observati defectele partenerului. Rasul ne face sa ne simtim bine, elibereaza hormanii fericirii in tot corpul si ne face sa fim in acelasi timp mai fericiti. Astfel va va fi greu sa dati cu piciorul cuiva care va aduce soarele si luna de pe cer si va face sa zimbiti mereu. Acum sa fim seriosi, cui nu-i place sa se ingrase doar de la o portie zdravana de rasete in loc de o mancare greu digerabila.

10. Un gram de obsesie

Alimentata de drama de mai devreme, sa fiti un pic obsedate de persoana alaturi de care va traiti viata nu este o tragedie, face doar ca dragostea sa se simta asa cum ar trebui. Un gram de obsesie doar va asigura ca nu veti inceta niciodata sa va iubiti jumatatea. Dar ca toate lucurile mici, prea multa obsesie va poate aduce in pragul nebuniei si poate face relatia sa alunece pe apa sambetei. Insa daca invatati sa-i faceti fata, un pic de obsesie va poate conduce catre o reteta reusita de relatie cu nabadai, acel fel de relatie care multa lume crede ca exista doar in basme.

Citește și:

    11. Doua kilograme de intelepciune

    Intelepciunea este ca sarea in bucate, prea putina sau deloc nici nu se simte iar prea multa exprimata gresit poate supraincarca. Intelepciunea este o combinatie intre a stii si a intelege. In plus daca va autocunoasteti il puteti cunoaste mai bine si pe partenerul de viata, puteti intelege mult mai usor tipul de relatie pe care il aveti si astfel sa descoperiti drumul pe care trebuie sa mergeti in continuare. Totusi cateodata, cand stim imprejurarile unor fapte petrecute cu mai mult sau mai putin timp in urma si intelegm de ce a fost sa fie asa nu putem trece peste anumite treburi, mai ales daca avem constiinta impacata. In aceste cazuri rare cea mai buna hotarare pe care o puteti lua este sa spuneti adio lucrurilor dureroase, care nu sunt deloc pe placul inimii voastre si sa incercati sa salvati ce mai puteti din tocanita pe care tocmai ati facut-o din viata voastra.

    Citește și:

      12. Caldura medie spre ridicata pe intreaga foaie a vietii

      Caldura sufleteasca este unul dintre cele mai importante ingrediente, pentru ca un om cu sufletul inchis nu poate primii cu toata inima ce cineva in viata lui. In plus, relatiile trebuie sa evolueze mereu si daca cineva pune capacul prea devreme sarea si piperul nu vor avea timp sa intre cum trebuie in toate cotloanele. Tot asa cum condimentele dau gust mancarii asa si amestecul vietilor a doi oameni diferiti initial poate forma o relatie minunata. Asadar, o relatie reusita va dura atata timp cat ambii parteneri isi doresc si reusesc sa evolueze si isi traiesc viata atat impreuna, cat si separat, alaturi de prietenii vechi. Nimeni nu spune ca va fi usor, aceasta se va schimba in timp asa cum gusturile se cultiva, dar cu implicare permanenta din ambele parti, atat fizica cat si psihica, relatia va fi una demential de (ne)buna, picanta si focoasa.

      Citește și:

        Foto prima pagina: Vadim Georgiev, Shutterstock

        Vizionare placuta


        Kudika
        26 Iulie 2016
        Echipa Kudika
        Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

        Ti-a placut acest articol?

        Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.