Setari Cookie-uri

Relatii de compromis

Am ales sa le numesc relatii de compromis… poate ca ar trebui sa le spun pseudorelatii. Oricum le-am numi insa, raman la fel, asa cum le cunoastem cu totii. Daca nu le-am trait sau le traim noi insene, le cunoastem de la un prieten, de la parinti poate, de la oameni apropiati.

Primesti lovituri cu pietre si suferi. Uneori in taina, alteori in vazul tuturor. Ai facut compromisuri iar astazi le platesti. Cu toate ca la acel moment ai fi jurat ca ai luat decizia cea mai inteleapta. Nu-i nimic... se intampla mai tuturor: unii o neaga, altii o recunosc in taina, putini o striga in gura mare. Dar fara rost... nu ne invatam minte.

Si intr-un final. Sa facem compromisuri? Ei bine, nu ar trebui. Dar facem. Si nimeni nu ne poate tine. Pentru ca sentimentul ca dragostea nu mai exista pare intr-atat de real incat ne amageste pe toti. Si-apoi, iti spui, ca de fiecare data, ca nu esti tu la fel ca toti ceilalti. Ca x, y si z au patit-o, dar nimeni, absolut nimeni n-a mai iubit ca tine si prin urmare nimeni n-a mai pierdut ca tine.

"Nu mai poti iubi". Asa ca faci ceea ce trebuie facut. Un compromis. Caci asa suntem invatate...

Oana

Vizionare placuta


Kudika
12 Decembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.