Setari Cookie-uri

Adevarul despre: Sex de la prima intalnire

Daca il las sa ma prinda, zice ca sunt usuratica. Daca fug prea repede, pierd toata distractia. Mai bine ma impiedic... este morala unui vechi banc despre gaina fugarita de cocos. Contextul tragicomic apare de fiecare data la primele intalniri: pentru ca adevarul gol-golut este ca si noi, femeile, ne dorim sex inca de la inceput. Spre deosebire de ei, barbatii, noi am vrea ca la pachet sa vina si certitudinile. De aici si conflictul: daca cedez, zice ca sunt usuratica. Daca ma las cucerita prea greu, se plictiseste si pleaca. Cum sa fac sa ma impiedic cat mai frumos?

Ana

Si la prima, si la a doua...si poate si la a treia


Nu cred ca exista o regula. Cel putin nu pentru mine. Ce ar fi mai penibil decat, indragostita la prima vedere fiind, sa-i spun baiatului care brusc a devenit centrul universului meu “Nu, nu pot. E doar prima intalnire...” Merg dupa principiul “Fa ceea ce simti”. Acelasi principiu se poate aplica si in cazurile contrare. Pot iesi cu un barbat de 70 de ori...daca nu simt nimic, atunci nimic nu ma va face sa merg mai departe. Riscuri exista desigur - poate tocmai datorita acestor reguli nescrise ale unei societati imbatranite. Dar, intr-un fel, cu cat faci dragoste mai devreme cu atat mai bine. Experienta iti va da posibilitatea sa vezi daca, de ce si cum esti judecat. Iar daca lucrurile merg bine... stii ca ai o relatie in care merita sa investesti.

Ema

Parerea lui

Sexul la prima intalnire este o problema pe care cu siguranta si-o pun atat femeile cat si barbatii. Intotdeuna inainte de a pleca spre locul stabilit te intrebi macar pentru o secunda daca vei face sex in seara aceea cu femeia pe care urmeaza sa o cunosti.

Personal nu pot sa spun ca ma situez nici intr-o tabara nici in alta. Am avut parte si de sex la prima intalnire si la a 20-a. Cred ca sexul la prima intalnire apare atunci cand intre cei doi exista o reactie chimica. Daca se plac foarte mult si se atrag... de ce nu? Cu siguranta as avea o relatie de lunga durata cu acea persoana fara ca acest lucru sa ma deranjeze in orice fel. Pentru ca totusi acest lucru s-a intamplat pentru ca tu, ca barbat, ai vrut sa se intample si atunci nu o poti acuza pe ea ulterior pentru ceva ce s-a intamplat de comun acord, nu?

Andrei
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Ianuarie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.