Setari Cookie-uri

Relatia si grupul

Ma gandeam azi la felul in care grupul de prietene accepta faptul ca una dintre ele a inceput o relatie serioasa in conditiile in care nici una dintre celelalte nu are asa ceva. Este o intrebare interesanta care are mai multe rspunsuri dar am sa ma rezum la a descrie o reactie generala.

In cele din urma, indiferent cat de apropiata a fost prietenia intre membrele grupului, ea realizeaza ca acestea nu mai sunt potrivite din momentul in care relatia evolueaza in directia buna si duce chiar la depunerea juramintelor. Astfel ca fosta membra va incepe sa-si gaseasca prietene noi care sunt implicate in relatii la fel de serioasa ca si a ei, care sa inteleaga anumite lucruri care trebuie vazute din interior si nu doar discutate ca o teorie generala. Totusi, daca vreuna din componentele fostului grup incepe o relatie serioasa, legaturile se vor reinnoda.

Lucrurile nu trebuie sa fie neaparat asa, acesta este doar un scenariu general, despre care vorbesc din experienta mea si a altora. Mai mult ca sigur ca exista si exceptii, dar eu cred ca de cele mai multe ori lucrurile, in mare, urmeaza tiparul descris mai sus. Voi ce credeti?

Un articol de Andrea Balint

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Februarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.