Setari Cookie-uri

Adevarul despre intalnirile aranjate

Intalnirile aranjate... or fi bune, or fi rele? Numai cele care le-au experimentat, sau, dimpotriva, cei care nu le-ar experimenta niciodata ne pot spune!

Maria

Cine cauta gaseste!

Ca sa reusesti sa gasesti un barbat pe gustul tau atunci cand esti ocupata mai toata ziua si ajungi acasa epuizata, in week-end ai diverse activitati si abia in unele seri, destul de rare, se intampla sa iesi in cluburi, atunci pot spune ca este foarte putin posibil sa intalnesti persoana visurilor tale. De ce? Simplu, timpul in care iesi la distractii si in care ai putea sa vezi si alte persoane decat colegii de munca ori facultate este foarte scurt. Ce este de facut? Dai de stire prietenelor ca esti in cautare. Undeva s-o gasi vreunul si pentru tine. Daca totusi nu ai noroc in sensul acesta, incearca pe internet. Intri pe site-uri pentru intalniri, vorbesti cu mai multe persoane si... poate stabilesti vreo intalnire. Din pacate este nevoie sa ne dam mai multe intalniri de genul acestora pentru a gasi o persoana care sa ne placa. Cine stie, poate este chiar jumatatea noastra. Dar, ca peste tot in viata, este nevoie si de putin noroc pentru reusita! Insa cine cauta gaseste!

Iulia

Nu am incercat!

Intalnire aranjata... este o experienta care imi lipseste, si nu pentru ca nu am avut ocazia sa o traiesc. S-au gasit prieteni care au vrut sa “imi faca lipeala” cu barbati prezentabili si realizati, insa am fost consecventa si am refuzat de fiecare data. Nu pentru ca mi-a fost teama, nici pentru ca nu mi-as fi dorit un partener, mai ales unul atat de onorabil precum mi-l prezentau prietenii. Ci pentru ca am aceasta idee de a face singura alegerile importante in viata si de a ma baza in primul rand pe instinctele proprii. Veti spune ca nu pot sa stiu ce am pierdut, atatat timp cat nu am incercat. Nu am argumente obiective care sa va contrazica, am numai propriile convingeri, care sunt insa suficient de puternice incat sa-mi sustina decizia de a nu merge la intalniri aranjate. Si sentimentul ca voi intalni barbatul potrivit fara sa am nevoie de interventii din partea altor persoane.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Februarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.