Setari Cookie-uri

Din gelozie am devenit un monstru

Nu m-as fi crezut capabila de asa ceva... Sunt impulsiva, recunosc. Mi s-a intamplat de multe ori in viata sa actionez necugetat. Aveam o dorinta disperata de afirmare si mi se parea ca daca nu actionez aici, acum, imediat, cineva mi-o va lua inainte. Eram si teribilista si tanjeam dupa atentie. Dar nu mi-am imaginat ca voi ajunge la gesturi extreme.

M-am perfectionat in “arta” geloziei. Ciudat cum unii oameni muncesc cu toate fortele sa sa se perfectioneze in domenii artistice, intelectuale, si altii dimpotriva, se pierd si isi risipesc fortele in trairi negative.

Ii trimiteam zilnic mesaje si daca nu imi raspundea ma enervam, il sunam, il intrebam de ce nu mi-a raspuns la mesaje, ii reprosam ca nu ma iubeste, il banuiam ca se intalneste cu o colega atunci cand imi spunea ca este obosit. Si desi imi propunea sa merg la el si sa ne petrecem seara impreuna, eu, orgolioasa si orbita de gelozie, imi imaginam ca este numai un pretext pentru a petrece seara in compania altei femei si ca imi facea invitatia numai pentru a ma induce in eroare.

Cand ne intalneam trebuia neaparat sa imi vars nervii, aveam izbucniri necontrolate, iar el trebuia sa ma calmeze si imi spunea ca eu sunt singura femeie pe care o iubeste. Il gasisem, trebuia sa fie al meu cu orice pret! Si nu am inteles ca pretul unei astfel de atitudini a fost tocmai despartirea.

Nu imi placea nici faptul ca se intalnea cu prietenii lui. Aveam impresia ca ei nu ma plac si probabil ca asa si era, numai ca acum inteleg de ce. Atunci eram convinsa ca sunt invidiosi si ca vor sa ne desparta pentru a putea sa se distreze iar ca intre barbati si sa mearga impreuna la agatat. Daca imi spunea ca vrea sa iasa cu ei, primul lucru la care ma gandeam era acela ca vrea de fapt sa iasa la agatat. Am reusit sa il indepartez de prietenii lui, cu care se intalnea tot mai rar. Cat despre prietenele mele, hotarasem demult ca este cazul sa le indepartez, pentru ca acum aveam un iubit mult prea pretios pentru a-l face cunoscut. Cand vine vorba despre comori, nu poti sa ai incredere nici in umbra ta. Asa gandeam eu pe atunci.

Dar asa am reusit sa pierd increderea celui care odata ma iubea. Aruncandu-i mereu in fata acuzatii nedrepte, repetandu-i ca nu ma mai iubeste, spunandu-i ca de fapt el se intalneste cu alte femei si ca sunt convinsa ca si-ar dori un alt gen de femeie, am reusit sa il conving ca de fapt eu chiar aveam dreptate.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Februarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.