Setari Cookie-uri

Adevarul despre cele mai frumoase povesti de dragoste

Cea mai frumoasa poveste de dragoste a fost probabil singura despre care stiam ca se va sfarsi. Probabil ca daca am fi ajuns in fata altarului, daca am fi lasat sentimentele sa se degradeze, povestea si-ar fi pierdut din farmec. Eram total diferiti. Aveam personalitati opuse. Proveneam din culturi diferite. Ne desparteau prea multi ani. Vorbeam limbi diferite. Am trecut peste toate barierele la inceput. Si le-am trecut cu usurinta, doar ne iubeam. Ne-am despartit dupa ce am inceput sa ne punem bariere singuri.

Milioane de planuri, sute de strategii, planificarea fiecarui pas si miscare, calcului oricarei variante posibile de realitate, pregatirea reactiei si atitudinii. Miliarde de variabile, o singura premisa: el era sufletul meu pereche… o premisa gresita.

Ana

Nu pot descrie fericirea

Povestea mea de iubire... cea mai frumoasa! Este si acum si sper asa sa ramana. Prima “intalnire” a fost una virtuala, ne-am vorbit intamplator pe un forum. Discutia a decurs intr-un mod unic si atat de frumos, incat din simplele cuvinte citite simteam cum in sufletul meu se nasc emotii (desi nu erau acele cuvinte dulci, ci doar vorbeam despre un subiect anume).

Am tinut legatura si a doua zi ne-am intalnit, am petrecut cea mai frumoasa seara de pana atunci, iar apoi ne-am vazut la o saptamana abia, el era plecat in timpul acesta, insa am stat de vorba foarte mult pe net la microfon. Adormeam impreuna ascultand o melodie calda pe fond...

Cand ne-am intalnit relatia noastra a venit de la sine, ne-am iubit din prima clipa. Impreuna suntem veseli, avem curajul sa infruntam orice greutate. Locuim impreuna, iar diminetile si serile le petrecem amandoi si sunt cele mai frumoase momente din zi. Pentru noi totul este posibil, si nu este doar teoretic, chiar este, impreuna am reusit tot ce ne-am propus.

Nu pot descrie fericirea, cel putin nu in cateva randuri. Insa asa sunt, fericita. Nu stii niciodata unde iti intalnesti sufletul pereche, dar undeva exista o jumatate pentru fiecare.

Iulia

Cand l-am vazut am stiut

Nu as putea niciodata scrie la trecut despre “cea mai” a mea frumoasa poveste de dragoste. Si probabil as gresi daca as face-o deoarece povestile cele mai frumoase nu se termina de fapt niciodata.

Pe El l-am cunoscut acum patru ani intr-un orasel de munte. Cand l-am vazut am stiut. Multi se indoiesc de aceste presentimente dar ele exista iar la mine nimic nu a fost mai autentic decat sentimentul ca acel necunoscut care zambea strengareste va insemna pentru mine enorm de mult la un moment dat. Din acel moment totul s-a schimbat.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Martie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.