Setari Cookie-uri

Cum sa fii o sotie perfecta

Ne casatorim din dragoste, suntem fericite si ne simtim iubite, ne gandim cum sa il surprindem mereu si savuram momentele in care suntem alintate, ne pierdem in seri romantice si cuvinte dulci si cel mai frumos lucru pe care il traim e bucuria de a avea zilnic langa noi persoana iubita.

Nu sta niciodata prin casa in haine vechi sau rupte

Conteaza imaginea ta in public, insa si mai mult conteaza cum apari in ochii lui. Oricine isi doreste frumosul, asa ca imbraca in casa haine sexy, care iti vin bine, care iti evidentiaza trasaturile feminine si care au culori ce inspira pasiune, veselie, dragoste, feminitate. Isi va dori sa ajunga acasa numai ca sa te vada pe tine si sa se arunce in bratele tale. Ochi pentru altele? N-ar mai exista asa ceva.

Dimineti romantice si seri pasionale


Aranjeaza spontan intr-o seara a saptamanii (atunci cand esti si tu mai libera si te simti mai odihnita) o masa mai intima, romantica, cu mancaruri usore pe care eventual sa nu le savurati in bucatarie, carora sa le alaturati doua pahare cu un vin bun sau sampanie. Fara sa alegi o dimineata anume ci doar cand te simti mai odihita incearca sa te bucuri de noua zi alaturi de el. Fie ii faci tu cafeaua sau ii aduci micul dejun, fie va treziti si vorbiti nimicuri pana trebuie sa plecati la serviciu etc. Este nevoie de astfel de seri si dimineti frumoase, vei vedea ca va va imbunatati relatia si va va face ca toata saptamana sa vi se para una frumoasa.

Serviciul ramane la usa!

Chiar daca ai avut o zi obositoare, stresanta, epuizanta si simti ca ai o stare de nervozitate de necontrolat, totusi nu uita ca nu trebuie sa aiba si el o seara urata. Nu-i strica buna dispozitie cu problemele tale. Problemele si stresul serviciului nu trebuie amestecate cu relatia de cuplu. Aceasta nu inseamna ca nu te va sprijini atunci cand ai greutati si nu te va linisti atnci cand te simti stresata ori ca nu te va incuraja. El va observa oricum ca esti putin abatuta si te va intreba singur ce s-a intamplat. Insa nu adopta si fata de el o atitudine nervoasa, ci din contra, cere-i sfatul, parerea etc.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Martie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.