Setari Cookie-uri

Cum sa fii o sotie perfecta

Ne casatorim din dragoste, suntem fericite si ne simtim iubite, ne gandim cum sa il surprindem mereu si savuram momentele in care suntem alintate, ne pierdem in seri romantice si cuvinte dulci si cel mai frumos lucru pe care il traim e bucuria de a avea zilnic langa noi persoana iubita.

Tot timpul frumoasa

Fie ca gatesti sau ca faci curat, ca lucrezi la calculator sau va uitati impreuna la televizor, tu trebuie sa fii mereu frumoasa si ingrijita. Aceasta nu inseamna ca vei sta machiata in casa, dar nici nu iti prinde parul intr-un mot in varful capului ca sa nu iti mai vina in ochi si ca iti era lene sa il aranjezi intr-o maniera mai... estetica. Micile detalii fac diferenta. Manichiura si pedichiura tot timpul ingrijite, tot timpul sa fii invaluita de o mireasma discreta de parfum, imbracata in haine sexy (iti permiti, doar esti in casa) si ofera-i un zambet cald si priviri dulci.

Profitati de timpul petrecut impreuna

Nu stati mereu in casa. Iesiti intr-un parc, seara iesiti la o scurta plimbare in jurul casei, mergeti la teatru, distrati-va! Nu uitati ca ceea ce creeaza si mentine acel “noi” sunt momentele frumoase petrecute impreuna.

Mici atentii

Ofera-i mici atentii, insa nu foarte des. Spre exemplu daca ai mancat astazi ceva bun, i-ai si lui sau in diminetile cand e mai morocanos fa-i un zambet pe sandwichi, i-ai din cand in cand o hainuta sau lenjerie sexy, produse pentru ingrijirea tenului sau pentru rasfatul din baie, pentru masaj etc. Astfel va simti ca primeste atentie din partea ta si ca iti pasa. Chiar daca stie asta are uneori nevoie de confirmare, asa cum si tu simti nevoia sa iti mai spuna din cand in cand cat de frumoasa te vede si cat de mult te iubeste, chiar daca stii ca mereu esti frumoasa in ochii lui si ca te iubeste. Cu totii simtitim nevoia ca uneori sa auzim cuvinte frumoase sau sa primim mici dovezi de dragoste.

Nimic nu este mai frumos decat viata de cuplu, de familie si nimic nu te face sa te simti mai implinit ca om decat o viata frumoasa langa persoana iubita.

Un articol de Iulia Dibu


Sursa: Grace.ro

Citeste mai multe articole pe Grace:


Petrecerea de logodna

Noi facem nunta in post

Cum ne imbracam la cununia civila


Secretele celui mai reusit machiaj


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Martie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.