Setari Cookie-uri

7 locuri inedite pentru sex

Daca ti se pare ca viata ta sexuala este in penumbra, a devenit monotona si te implici intr-un act sexual numai pentru ca nu ai timp de aerobic sau pentru ca are el chef, de ce nu incerci ceva nou?

Daca ti se pare ca viata ta sexuala este in penumbra, a devenit monotona si te implici intr-un act sexual numai pentru ca nu ai timp de aerobic sau pentru ca are el chef, de ce nu incerci ceva nou? Te-ai gandit ca numai schimband locul obisnuit (wild guess- patul?) ti-ai putea recapata apetitul sexual? Noi venim cu cateva propuneri, unele testate altele numai visate inca... Te asteptam sa completezi lista, nu conteaza daca ai incercat deja, ti-ai propus sa incerci in curand sau este vorba pur si simplu de o fantezie... Desi fanteziile pot sa devina realitate, nu? Asadar, in ce locuri nebanuite te-ai gandit tu sa faci sex? Atentie: interzis pudicelor!


Pe platourile de filmare...

Acolo unde incep atatea idile. Nu, nu te vom trimite la casting, poti sa iti creezi propriul platou de filmare chiar la tine in dormitor. Trebuie numai sa fii creativa. Si nici macar nu este neaparat nevoie sa va filmati in timp ce faceti sex pe masa, pe podea, in cada sau sprijiniti de usa de la intrare. Eu propun sa urmariti filmuletul cu voi live.

Ok, puteti sa ramaneti si in pat dar neaparat cu o oglinda in fata, tu in genunchi, sprijinita in maini si el penetrandu-te din spate, avand libertatea sa te mangaie pe coapse, pe spate, pe sani sau sa-ti stimuleze clitorisul. Priviti-va in oglinda, este o imagine foarte excitanta, un filmulet porno in care voi doi sunteti protagonistii principali, cei mai sexy actori ever.

Pe roti sau in miscare

In masina... neah, probabil ca ati incercat deja, daca nu inca, ce mai asteptati? Evident ca este important si locul in care decideti sa parcati masina, depinde cat de mult iubiti adrenalina, desi nu este tocmai bine sa ii provocati pe baietii in uniforma. Dar fiecare isi traieste fantezia cum ii place.

Eu insa ma gandeam la ceva mai avansat, cum ar fi trenul. Puteti sa rezervati un compartiment intreg, eu zic ca merita extravaganta, sau alegeti o ruta mai putin circulata. Posibilitatea de a fi surprinsi de controlor sau de alti calatori este foarte excitanta. In plus ati putea sa oferiti o imagine de neuitat celor care asteapta trenul in statie: tu, cu sanii zdrobiti de geamul trenului, in timp ce el te domina cu hotarare din spate... De acord, nu trebuie neaparat sa mergeti atat de departe, puteti sa lasati draperiile trase, desi suna bine, nu?
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Aprilie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.