Setari Cookie-uri

7 locuri inedite pentru sex

Daca ti se pare ca viata ta sexuala este in penumbra, a devenit monotona si te implici intr-un act sexual numai pentru ca nu ai timp de aerobic sau pentru ca are el chef, de ce nu incerci ceva nou?

Ah! marea...

Vine vara, bine-mi pare! Pe nisipul fierbinte sau invaluiti de spuma marii. Daca sunteti incepatori alegeti un coltisor mai retras sau incercati mai bine noaptea cand sunteti feriti de privirile curiosilor, merita toate eforturile! Daca deja ati atins un nivel avansat puteti sa mergeti la urmatorul nivel si sa testati apa chiar ziua in amiaza mare, nu se va prinde nimeni si senzatiile sunt cu atat mai puternice.

Mergeti sus?

Daca tot luati liftul si nu faceti miscare urcand scarile, de ce sa nu faceti miscare in lift? Surprinde-l si opreste liftul, poate la o ora ceva mai tarzie, ca sa nu deranjati foarte tare vecinii mai comozi. Desi daca va plac foarte tare provocarile... feel free si deranjati-i!

La un gratar sau...

Sau mai bine luati o pauza si indepartati-va de grup, cat de adanc vreti voi in padure, unde puteti sa va faceti de cap si sa traiti senzatii puternice in sanul naturii.

Se poate si intr-un parc, este mai romantic seara, e adevarat. Si cum paza vigilenta din parcurile noastre de obicei lipseste aveti liber la rasfat in aer liber.

Ladies room please

Femeile de obicei merg insotite la toaleta. In loc sa ii propui unei prietene sa te insoteasca, de ce sa nu ii propui iubitului tau? Poate ca sunteti intr-un club, cu atat mai bine, aveti si muzica, sau poate intr-un restaurant sau chiar la el la birou? La birou? Hm, iata alta idee, daca este singurel in birou, de ce nu inchideti voi usa in pauza de pranz? Cu siguranta va veti simti mai bine decat dupa o masa copioasa.

Sa probam... sexul

Ati iesit impreuna la cumparaturi, vreti sa va innoiti garderoba, de ce sa nu va innoiti si viata sexuala? Mergeti intr-un magazin in care stiti ca sunt cabine mai incapatoare, desi nici la inghesuiala nu este tocmai nepotrivit si “probati” pe indelete. Aveti grija la zgomote, sa nu va prinda vanzatoarea cu pantalonii in vine, respectiv cu fustita in cap.

Va regasiti in vreuna din aceste situatii? Cum ati completa voi lista?
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Aprilie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.