Setari Cookie-uri

De 10x Sex

Sarcinile zilnice, stresul cotidian, oboseala, o zi proasta apoi una si mai proasta, nervi... cand ne mai ramane timp si pentru sex? Si de unde atata energie? Raspunsul este unul foarte simplu: tocmai din sex!

Nu degeaba se numeste sexul “aspirina saracului”. Este remediul popular pentru raceala si nu este deloc vorba despre o superstitie: sexul chiar creste nivelul anticorpilor din organism.

Get into shape

Sexul reprezinta o alternativa foarte placuta si eficienta pentru a te mentine in forma. Nu ai timp sa mergi la sala? Nici nu ai neparat nevoie, numai poate in cazul in care tentatia locurilor publice este irezistibila. In timpul actului sexual se lucreaza toate grupele de muschi: abdominali, muschii membrelor, fesierii, muschii pelvieni... Nu este de neglijat nici faptul ca intr- o sedinta sustinuta de 30 de minute se pierd aproximativ 200 de calorii.

Depresiva? Eu fac sex!

O viata sexuala activa scade riscul aparitiei depresiilor. Dupa o partida incinsa nu numai ca se instaureaza o stare generala de bine, dar creste si incredrea in sine si predomina gandurile pozitive. S-a constatat ca oamenii care fac mult sex sunt mult mai increzatori in ceea ce priveste viitorul decat cei abstinenti.

Fructul fericirii

V-ati intrebat vreodata de ce banana este asociata cu fericirea? Banana are efecte oarecum asemanatoare asupra psihicului cu cele ale sexului. Evident mult mai reduse. Se pare ca la nivel subconstient adeseori banana este asociata cu penisul, motiv pentru care ea induce optimismul. Asta si continutul ei de vitamine.

Numai inima sa nu cedeze...

Sexul nu slabeste inima ci dimpotriva, o intareste, previne riscul de a face o boală cardiovasculară, scade considerabil riscul de infarct si imbunatateste circulatia. Sa nu uitam ca bolile cardiovasculare reprezinta principala cauza de deces în Romania. Asa ca protejati-va inima: faceti sex!

Creativitatea si sexul

In timpul actului sexual poti sa te eliberezi de cenzura, sa te descatusezi si sa inlaturi autocontrolul pe care l-ai mentinut intreaga zi. Lasa-te dusa de val si s-ar putea sa fii surprinsa de viziunile pe care le vei avea imediat dupa orgasm. Din acest punct de vedere sexul actioneaza asemeni unui drog care elibereaza, permite accesarea materialului din subconstient si creeaza dependenta. Numai ca nu exista efecte adverse. Nu ai inspiratie si te preseaza seful? Raspunsul il poti gasi intr-o partida sanatoasa de sex. Nu neaparat cu seful!



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Aprilie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.