Setari Cookie-uri

Ghiceste-l dupa cum saruta!

Se poate spune ca sarutul este un adevarat barometru al unei relatii. Prin el se sesizeaza imediat si schimbarile de dispozitie dar mai ales schimbarile mai importante in cadrul unei relatii.

Tipul pasional

Tipul pasional nu este grabit dar nici nu are miscari si atingeri ezitante, precum primul tip. Un astfel de barbat se implica total in sarut, trup si suflet. Simte si transmite emotiiile si de obicei ii place sa fie cat mai apropiat de persoana pe care o saruta, pentru a-si putea folosi toate simturile in actiunea de explorare. Cunoaste si combina toate tehnicile posibile de sarut, in functie de situatie si de persoana cealalta. Este important insa sa primeasca feedback pe masura, iar pentru asta este nevoie de multe implicare in sarut si detasare de orice altceva. Desi nu prea se pune problema de lipsa implicarii, stie exact cum sa faca pentru a mentine flacara sarutului.


Tipul atent

Are avantajul ca isi doreste sa iti faca pe plac si iti acorda o foarte mare atentie. Dezavantajul este ca fiind atent la emotiile tale, mai uita uneori sa ia initiativa si se lasa ghidat de ceea ce considera ca iti doresti tu. Si se mai poate intampla sa se si insele. Il vei recunoaste imediat dupa modul grijuliu in care intra in “actiune” si mai ales dupa faptul ca va incerca foarte tare sa se armonizeze cu tine, ceea ce insemna insa ca tu va cam trebui sa faci toata treaba.

Tipul grijuliu se cam teme sa nu faca o prostie si mai degraba acesta este motivul pentru care renunta la initiativa, insa pe masura ce relatia avanseaza aceasata problema, indusa de fapt de neincredere, isi va gasi leacul. Daca iti place trebuia numai sa il lasi sa isi dea seama de acest lucru. Vei castiga un barbat care cu siguranta iti va acorda atentia de care ai nevoie.

Tipul posesiv

Este probabil cel mai usor de recunoscut: te strange prea tare, iti musca buzele exagerat, te saruta cand te astepti mai putin, insa nu printr-un joc sau o supriza placuta, ci te trage agresiv si iti apasa cu putere buzele. Asta pentru ca vrea sa le demonstreze tuturor ca ii apartii si nu neaparat pentru ca nu mai face fata tentatiei. Esti si tu atragatoare, cu siguranta, dar cu atat mai mult simte nevoia sa faca in fata tuturor dovada bunurilor sale, printre care evident ca te numeri si tu.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Aprilie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.